Mastello Solid Surface voor de beste sanitair producten

Mastello Solid Surface biedt een uitgebreide collectie van sanitair producten aan

Mastello Solid Surface richt zich helemaal op producten voor in de badkamer en is daarmee een specialist geworden op het gebied van solid surface sanitair. Een goed voorbeeld hiervan zijn de wastafels die in de maten 60, 70, 90, 100, 120 en 140 centimeter met een diepte van 45 en 48 centimeter beschikbaar zijn. De wastafels worden altijd met RVS ophangbeugels geleverd zodat ze goed en gemakkelijk te bevestigen zijn. Het is mogelijk om het aantal kraangaten naar eigen wensen aan te laten passen. De waskommen met een schitterend solid surface design zijn daarnaast in veel verschillende maten en soorten te verkrijgen. Het is tevens mogelijk om clickwasters van hetzelfde materiaal erbij te krijgen, wat zorgt voor een afgewerkt en compleet plaatje. Het is ook mogelijk om een echte badkamer fontein in huis te halen met een afgewerkt solid surface design. Deze unieke mogelijkheid kan van elke badkamer iets speciaals maken. Voor schitterende badkamermeubels heeft Mastello Solid Surface tevens een uitgebreid aanbod. Alleen een simpele legplank van dit sterke materiaal is hiernaast ook gemakkelijk en snel te bestellen. Een comfortabele badkamer heeft natuurlijk de beschikking over een mooie spiegel. Daarom levert Mastello Solid Surface een grote verscheidenheid aan moderne spiegels en –kasten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om geïntegreerde led verlichting erin te laten plaatsen of een stopcontact beschikbaar te stellen. Zelfs echte spiegelverwarming is mogelijk dankzij Mastello. Veel mensen denken er niet aan, maar een hoge kwaliteitskraan kan de badkamer helemaal afmaken. Dit is één van de redenen voor het uitgebreide aanbod van RVS kranen met een minimalistisch design en vlekvrij staal. Deze kranen zijn niet voor niets de nummer één keuze van architecten. En voor mooie design accessoires zijn er bijvoorbeeld de sifons van hoge kwaliteit beschikbaar. De website van Mastello Solid Surface biedt een gebruiksvriendelijke ervaring die het gemakkelijk maakt om de juiste keuzes voor het sanitair in de badkamer te maken.

Wat is solid surface?

Om de speciale steensoort solid surface te kunnen maken, worden natuurlijke materialen samengevoegd met acryl hars en polyester. Het resultaat is een steensoort dat sterk, duurzaam en hygiënisch is. Het kan zo worden gemaakt dat het aan vrijwel ieders wensen kan voldoen.

Wat is het voordeel van solid surface?

Solid surface is een materiaal met zeer veel mooie voordelen. Ten eerste is het simpelweg erg sterk en duurzaam. Een product van dit materiaal gaat erg lang mee en blijft de kwaliteit behouden. Een ander voordeel is dat het onderhoudsarm is. Er is weinig voor nodig om het product schoon te houden. Er zitten geen poriën of naden in en daarmee kan het gemakkelijk worden afgenomen en blijft het hygiënisch. Het is daarnaast goed bestand tegen chemische schoonmaakmiddelen en het materiaal is zo goed als vlekvrij. Hiernaast is solid surface zeer slijtvast. Door de hoge kwaliteit van deze steensoort is het moeilijk om er slijtage plekken op te vinden. Nog een voordeel is dat het een biologische steensoort is en daarmee milieuvriendelijk. Dit materiaal kan hiernaast echt van alles aan. Of het nu de bedoeling is om rechte of juist hele vreemde vormen te maken, met solid surface kan het allemaal. Voor degenen die op zoek zijn naar een steensoort dat sterk, duurzaam, onderhoudsarm, hygiënisch, slijtvast, biologisch en flexibel inzetbaar is, biedt solid surface de ideale oplossing. Samen met Mastello Solid Surface wordt het samenstellen van de juiste badkamer producten niet alleen een gemak, maar ook nog eens een hele fijne ervaring.