Badkamer onderhoud

Iedereen weet dat een badkamer schoonmaken belangrijk is. Neem een zachte doek en warm water en leef je uit… Wrijf de spiegel schoon en houd er rekening mee dat ook de badmat altijd goed moet worden gestofzuigd. Deze puntjes van het schoonmaken en onderhouden van een badkamer kent iedereen. Maar badkamer onderhoud is méér dan met een vochtige doek in de weer gaan en badkamertegels schoonmaken. Vergeet ook jouw houten wastafels en badmeubelen niet! In ons assortiment producten voor badkamer onderhoud vind je coatings die het hout beschermen.

Producten voor badkamer onderhoud

Schittert er een prachtig teak badmeubel in jouw nieuwe badkamer? Of enkele houten zijkasten? Dan is het ook belangrijk om deze te beschermen! Onze producten van Rubio zorgen voor een superieure bescherming van het hout in slechts één laag! Deze monocoats voor badkamer onderhoud bestaan uit twee delen: olie en een accelerator. Deze combinatie zorgt ervoor dat het houten meubel snel en goed droog is én er zich een waterafstotende laag op het meubel ontwikkelt.

We verkopen de Rubio Monocoat oils in drie verschillende kleuren, waardoor het teakhout één of enkele tinten donkerder wordt. De coating is hitte- en waterbestendig en is ecologisch. Met een monocoat is jouw houten meubel goed schoon te houden; na 4 dagen uitdrogen mag jouw meubel al worden gereinigd met lauw water en een zacht schoonmaakmiddel. De volledige uitleg over hoe je deze olie aanbrengt met een droge doek vind je steeds op de productpagina’s!

Meer badkamer accessoires

Ben je nog op zoek naar andere badkamer accessoires? We verkopen ook allerlei soorten afvoerpluggen en sifons en ook leuke houten badkameraccessoires. Ook deze kun je beschermen met onze producten voor badkamer onderhoud!

Andere producten van Mastello

Zoek je nog meer fantastische design producten om jouw badkamer te veranderen in jouw persoonlijke spa? Zoek dan niet verder! Bij Mastello vind je de prachtige producten die je zoekt. Laat jij je betoveren door de mat zwarte douches en kranen van het Australische merk Meir? Of door de solid surface wasbakken en doucheplaten van Krion? Neem nu een kijkje in ons assortiment!

Service van Mastello

Na je aankoop profiteer je van gratis bezorging en snelle levering. Je hebt bijvoorbeeld jouw product voor badkamer onderhoud binnen de 2 tot 4 dagen in huis!

Heb je vragen over de producten voor badkamer onderhoud of heb je advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice of lees onze veelgestelde vragen. Bekijk ook zeker onze Instagrampagina om inspiratie op te doen!