Acryl bad

Een bad heeft veel voordelen. Het is heerlijk om af en toe lekker lang in bad te liggen en zo helemaal tot rust te komen. Je vult het bad met warm water uit een design zwarte kraan, doet er lekker veel badschuim bij en je kunt gegarandeerd ontspannen. Het voordeel van een acryl bad is dat het badwater langer warm blijft. Daarnaast zijn acryl baden van hoge kwaliteit. Acryl is namelijk een kunststof die glad en poriënvrij is. Een groot voordeel van acryl is dus dat vuil zich moeilijk hecht en het bad daardoor onderhoudsvriendelijk is. Ben je benieuwd naar de acryl baden van Mastello? Bekijk dan ons assortiment! Voor meer vragen over een acryl bad kun je altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren en helpen je graag!

Acryl bad

Een bad heeft veel voordelen. Het is heerlijk om af en toe lekker lang in bad te liggen en zo helemaal tot rust te komen. Je vult het bad met warm water uit Lees meer

Klantenservice
Kan ik je helpen?
vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr 09:30 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten
Stuur een bericht
Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.