Je bent van harte welkom bij ons in de showroom. Wil je echt verzekerd zijn van een plekje? Plan dan hier je afspraak in! 

Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

Kom langs op afspraak.

Vanaf 28 april is het niet meer noodzakelijk om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Dat is goed nieuws! Mocht je verzekerd willen zijn van een plekje dan raden we je aan om alsnog een afspraak bij ons in te plannen. 

 

Hoe gaat zo’n afspraak in zijn werk? Er zijn tijdsblokken van een 1/2 uur en van 1 ½ uur. In beide gevallen zal één van onze adviseurs beschikbaar voor je zijn. Mocht je graag even willen rondkijken dan is een half uurtje voldoende. Heb je behoefte aan stijladvies of wil je een adviseur mee laten kijken naar de meest optimale indeling van je ruimte, dan adviseren we je om wat meer tijd te reserveren.

 

Natuurlijk willen wij tijdens de showroom afspraken voldoen aan de gestelde regelgeving. We dragen niet alleen zelf een mondkapje, dit vragen wij ook aan onze klanten. Daarnaast hanteren we de welbekende 1,5 meter afstand.

 

Wil je graag langskomen? Plan onderstaand je afspraak in.