Black Tap Friday! 10% korting op alle zwarte kranen! De korting wordt automatisch berekend in de kassa. De actie loopt van vrijdag 23 t/m zondag 25 november.

Solid Surface badmeubels

Solid surface badmeubels

Elke ochtend en avond staat het hele gezin weer in de badkamer. En als het even verkeerd uitkomt, moet iedereen op hetzelfde moment in de badkamer zijn. Daarom is het belangrijk dat een Solid Surface badmeubel genoeg ruimte biedt en dat iedereen zijn of haar spullen erin kwijt kan. Een Solid Surface badmeubel moet praktisch zijn, maar het moet ook bij het interieur van je badkamer passen. De Solid Surface badmeubels van Mastello bieden dit allemaal én zijn van hoge kwaliteit!

Waar op letten bij badmeubels aanschaffen?

Je wilt een mooie badkamer realiseren, maar welke badmeubels passen bij je wensen en waar moet je opletten? Omdat je waarschijnlijk dagelijks tijd besteed in de badkamer is het wel zo fijn als de badkamer praktisch én mooi is. Bedenk daarom goed welke hoogte de badmeubels moeten hebben en wat je over een lange termijn nog mooi vindt. We raden je aan om te gaan voor badmeubels die zowel praktisch zijn als mooi eruit zien.

Niet alle materialen kunnen even goed tegen vochtige ruimtes. Goed materiaal en hoge kwaliteit is zeer belangrijk als u wilt dat uw badmeubels lang meegaan. Mastello levert uitsluitend de beste kwaliteit badmeubels. Ons Solid Surface materiaal is ideaal om voor sanitaire producten te gebruiken en is zeer duurzaam. Onze strakke designs zijn modern en geven elke badkamer een luxe uitstraling.

Onze Solid Surface badmeubels bezitten verschillende elementen en zijn te combineren met bijpassende Solid Surface wastafel, Solid Surface bad en RVS kranen. Deze artikelen zijn natuurlijk ook los verkrijgbaar.Heb je specifieke wensen? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen en te kijken naar de mogelijkheden. Wij kunnen je droom badmeubel op maat ontwerpen en produceren.

Solid surface badmeubel in de badkamer

Solid Surface is een populair materiaal voor sanitair producten. Het materiaal is sterk en duurzaam. De waterafstotende eigenschap maakt dit hét ideale materiaal voor een vochtige ruimte als de badkamer. Ook stoot het de meeste chemische stoffen en chemische middelen af. Naast waterafstotend en krasbestendig is Solid Surface arm in onderhoud door de naadloze en poriënvrije oppervlakten. Grondig schrobben is niet meer nodig, met slechts een doekje erover halen voelt je badkamer al schoon aan.

Service van Mastello

Mastello biedt de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Voordat je online bestelt is het natuurlijk mogelijk om bij ons een breed scala aan Solid Surface badmeubels te bekijken in onze winkel in Hilversum. Je kunt dan natuurlijk ook een kijkje nemen bij onze vrijstaande baden, houten badkamerkasten, wastafel accessoires en bad accessoires.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of bekijk onze openingstijden. Besloten om een Solid Surface online te bestellen? De badmeubels worden geleverd binnen vijf werkdagen!