Solid Surface badmeubels

Solid surface badmeubels

Het fijne aan onze mat witte solid surface badmeubels is dat ze naast prachtig design een lange levensduur hebben. Daarnaast zijn de solid surface badmeubels ook zeer hygiënisch, perfect voor een druk huishouden! Het is belangrijk dat een solid surface badmeubel genoeg ruimte biedt en dat iedereen zijn of haar spullen erin kwijt kan. Een solid surface badmeubel moet praktisch zijn, maar het moet ook bij het interieur van je badkamer passen. Combineer de badmeubel met een zwarte kraan. De solid surface badmeubels van Mastello bieden dit allemaal én zijn van hoge kwaliteit!

Waar op letten bij solid surface badmeubels aanschaffen?

Je wilt een mooie badkamer realiseren, maar welke badmeubels passen bij je wensen en waar moet je opletten? Omdat je waarschijnlijk dagelijks tijd besteed in de badkamer is het wel zo fijn als de badkamer praktisch én mooi is. Bedenk daarom goed welke hoogte de badmeubels moeten hebben en wat je over een lange termijn nog mooi vindt. We raden je aan om te gaan voor badmeubels die zowel praktisch zijn als mooi eruit zien.

Niet alle materialen kunnen even goed tegen vochtige ruimtes. Goed materiaal en hoge kwaliteit is zeer belangrijk als je wilt dat je badmeubels lang meegaan. Mastello levert uitsluitend de beste kwaliteit badmeubels. Ons solid surface materiaal is ideaal om voor sanitaire producten te gebruiken en is zeer duurzaam. Onze strakke designs zijn modern en geven elke badkamer een luxe uitstraling.

Onze solid surface badmeubels bezitten verschillende elementen en zijn te combineren met bijpassende solid surface wastafel, solid surface bad en RVS kranen. Deze artikelen zijn natuurlijk ook los verkrijgbaar.Heb je specifieke wensen? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen wanneer je advies nodig hebt. Wij kunnen je droom badmeubel op maat ontwerpen en produceren.

Solid surface badmeubel in de badkamer

Solid surface is een populair materiaal voor sanitair producten. Het materiaal is sterk en duurzaam. De waterafstotende eigenschap maakt dit hét ideale materiaal voor een vochtige ruimte zoals de badkamer. Ook stoot het de meeste chemische stoffen en chemische middelen af. Naast waterafstotend en krasbestendig is solid surface onderhoudsvriendelijk door de naadloze en poriënvrije oppervlakten. Grondig schrobben is niet meer nodig, met slechts een doekje erover halen voelt je badkamer al schoon aan.

Solid surface badkamermeubel kopen?

Mastello biedt de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Voordat je online bestelt is het natuurlijk mogelijk om bij ons een breed scala aan solid surface badmeubels te bekijken in onze winkel in Hilversum. Je badkamer stel je snel samen met onze standaard wastafels, dubbele wastafels en wastafel accessoires. Op zoek naar een prachtig solid surface vrijstaand bad voor in je grote badkamer? Kies dan voor prachtige kranen in mat zwart voor erbij en andere behorende bad accessoires. Op zoek naar houten badkamer kasten, maatwerk badmeubels of een badmeubel met open vakken? Mastello! Mocht je extra informatie willen over onze solid surface badkamermeubels, solid surface accessoires, solid surface fonteinen of onze service, neem dan snel een kijkje tussen onze veelgestelde vragen of algemene voorwaarden.

Service van Mastello

Op zoek naar mooie badmeubels? Solid surface heeft unieke badmeubels die zeker het bekijken waard zijn! Bekijk onze solid surface waskom Sfera bijvoorbeeld. Wanneer je een solid surface badkamermeubel koopt bij Mastello, profiteer je van tien jaar garantie. Daarnaast wordt jouw bestelling kosteloos bezorgd. Met solid surface sanitair ben je verzekerd van kwalitatief materiaal waarvan je veel plezier zult hebben!