Zijkasten

Badmeubels: zijkasten

In je badkamer wil je zoveel mogelijk verzorgingsproducten en badkameraccessoires kwijt, zodat de badkamer er opgeruimd en netjes uitziet. En dat betekent dat een wastafelkast of spiegelkast vaak niet voldoende is. Gelukkig kun je met een zijkast extra opbergruimte creëren in je badkamer. Mastello verkoopt badmeubel zijkasten van hoge kwaliteit en in strakke designs. Onze zijkasten hebben naast een praktische functie, dus ook echt een toegevoegde waarde voor het design van jouw badkamer.

Zijkasten: een opgeruimde badkamer

We brengen elke dag tijd door in de badkamer. We douchen er, gaan er in bad en maken ons klaar voor de dag. En juist omdat de badkamer de plek is waar we onszelf verzorgen, is het fijn als de badkamer er opgeruimd en netjes uitziet. Zo kun je in het weekend ontspannen in bad, of na een lange dag werken genieten van een warme douche, zonder troep om je heen. Om de badkamer opgeruimd en netjes te houden, is er een plek nodig waar je je spullen kwijt kunt. En omdat je in de standaard badkamerkastjes niet altijd genoeg ruimte hebt, is een zijkast een goede toevoeging. Naast dat zijkasten erg praktisch zijn, is het ook nog eens een mooie toevoeging voor je badkamer!

Montage van zijkasten

Bij Mastello verkopen we diverse zijkasten voor jouw badkamer. Je kunt onze kasten allemaal aan de wand monteren. Dankzij het formaat van onze zijkasten, kun je zelf bepalen hoe hoog je de zijkast wilt ophangen. Zo kun je hem een stuk van de vloer af monteren, zodat je een hoge kast naast je haar/makeup spiegels hebt hangen. Wil je de zijkast liever gebruiken om je handdoeken op te bergen? Dan kun je de kast wat dichter bij de grond monteren, zodat het een lage kast wordt. Berg je je verzorgingsproducten of misschien wel de voorraad shampoo en douchegel op in de kast? Dan kun je onze zijkasten natuurlijk ook ophangen als halfhoge kasten. Waar je ook voor kiest, een hoge badkamerkast, een halfhoge badkamerkast of een lage badkamerkast: de zijkasten kunnen op elke manier gemonteerd en gebruikt worden.

Soorten zijkasten

Wij hebben open en gesloten zijkasten van Mr.Woods. Als je het belangrijk vindt dat je spullen uit het zicht zijn, kun je het beste kiezen voor een gesloten zijkast. Wil je je handdoeken opbergen, of vind je het juist handig als je direct kunt zien waar je spullen staan, dan raden wij een open zijkast aan. Naast de reguliere zijkasten, waar je al je spullen in kan opbergen, hebben we ook een speciaal handdoekrek van Mr.Woods. Dit handoekrek van massief teak hout, is een zijkast speciaal gemaakt om je handdoeken in op te bergen.

Overige producten van Mr.Woods

Onze zijkasten van Mr.Woods kunnen gecombineerd worden met de rest van het Mr.Woods assortiment. Zo kun je een teakhouten zijkast makkelijk combineren met een teakhouten wastafelmeubel. Van Mr.Woods verkopen we zowel enkele als dubbele wastafels. Ben je naast de meubels, ook nog op zoek naar een bad? Neem dan ook eens een kijkje bij de vrijstaande baden van Mr.Woods. Deze creëren in combinatie met teakhouten meubels gegarandeerd een prachtige badkamer.

Service van Mastello

Heb jij een mooie zijkast gezien? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij Mastello geldt er altijd gratis bezorging en we zorgen ervoor dat jouw bestelling snel in huis is. Zo krijg jij jouw zijkast binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd. Een snelle, gratis levering is wel zo fijn met zware producten.

Bij Mastello heb je altijd 30 dagen bedenktijd, dus mocht je de zijkast toch niet bij jouw badkamer vinden passen, dan kun je hem gemakkelijk en zorgeloos terugsturen!

Wil je meer weten over de zijkasten van Mastello of heb je vragen over onze service? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of bezoek onze winkel in Hilversum. Wij helpen je graag verder!