Een moderne, strakke badkamer is helemaal van deze tijd. Denk hierbij aan mat witte tegels, een solid surface meubel, zwarte kranen en een betonnen gietvloer. Wij zijn zelf echt gek op deze badkamerstijl, maar dat had je vast al gemerkt als je door ons assortiment hebt gescrold. In deze badkamerstijl is soms wat kleur wel gewenst. Dat kan natuurlijk in de vorm van gekleurde handdoeken en zeepdispensers. Maar met een mooie plant (of meerdere planten) kun je op een neutrale manier veel sfeer aan je badkamer toevoegen. Alleen is natuurlijk niet iedere plant geschikt voor de vochtige, donkere omgeving van een badkamer. Welke planten zijn dan wel geschikt voor de badkamer? Wij vertellen het je!

Lees meer
Geplaatst in Badkamer Solid Surface door

Rachelle van Vuuren

In een hotel hebben de badkamers altijd een luxe uitstraling waar je je direct ontspannen voelt. Herkenbaar voor jou? Waarom zou je dan dat luxe hotel badkamer gevoel niet naar je eigen badkamer doortrekken? Het is namelijk makkelijker dan je denkt!

Lees meer
Geplaatst in Badkamer Solid Surface door

Rachelle van Vuuren

Wanneer jij je badkamer, keuken of complete woning gaat verbouwen, ben je vast inspiratie aan het opdoen op Instagram en Pinterest. Wij worden de hele dag door geïnspireerd door alle prachtige foto's van interieurs op Instagram. We vinden het vooral geweldig om foto's van badkamers en keukens van onze klanten terug te zien op Instagram. Wil je net als ons geïnspireerd raken? Lees meer over onze 8 favoriete Instagrammers op het gebied van interieur!

Lees meer
Geplaatst in Badkamer Solid Surface Keuken door

Rachelle van Vuuren

Ben je jouw badkamer wat beu, maar heb je geen zin in een grote renovatie? Of wil je van jouw badkamer een rustgevende plek maken? Dan kun je met enkele kleine, makkelijke aanpassingen de look én het gevoel van jouw badkamer aanpassen. Lees snel verder hoe je jouw badkamer een nieuwe uitstraling geeft!

Lees meer
Geplaatst in Badkamer door

Rachelle van Vuuren

De winter staat weer voor de deur. Sneeuw, ijs en gladde wegen, heel Nederland maakt zich weer op voor de laatste wintermaanden. Ook thuis kan de winter flink toeslaan, benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Lees meer
Geplaatst in Badkamer Keuken door

Rachelle van Vuuren

Spiegels, je hebt ze in alle vormen en maten. Dit unieke voorwerp wordt al eeuwenlang gebruikt en is, vooral voor de dames, niet weg te denken uit het dagelijks leven. Niet zo gek dus dat vrijwel elk huishouden er minstens één of meer in huis heeft. Men ziet het vaak als een gebruiksvoorwerp, maar de toevoeging van een spiegel in een ruimte biedt nog veel meer toffe mogelijkheden.

Lees meer
Geplaatst in Badkamer door

Rachelle van Vuuren

Het toilet is vaak een saaie ruimte waar weinig aandacht aan wordt besteed. Het is in veel huizen het kleinste kamertje en die wordt vooral functioneel gezien. Logisch! Toch zie ik een trend waarbij er meer aandacht wordt besteed aan het toilet. Lees snel verder hoe jij je toilet die upgrade kunt geven.

Lees meer
Geplaatst in Badkamer door

Rachelle van Vuuren

Een nieuwe badkamer wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Kalk, vuil en beschadigingen  doen het ultieme wellnessgevoel geen goed. In dit blog vertellen we hoe je zonder reguliere schoonmaakmiddelen jouw badkamer blinkend schoon kunt houden. Lees snel verder!

Lees meer
Geplaatst in Badkamer door

Rachelle van Vuuren

Wil jij de badkamer veranderen, maar geen zin in een complete verbouwing? Breng wat planten in je badkamer en maak het exotisch! Botanische elementen geven je badkamer meer sfeer, maar niet iedere plant is geschikt voor de badkamer. Waar moet je opletten als je planten voor in de badkamer wilt kopen? In de badkamer heeft een plant weinig daglicht en is het erg vochtig. Let er daarom goed op dat de badkamer plant daar geschikt voor is. Hieronder vertellen wij je welke planten geschikt zijn voor de badkamer.

Lees meer
Geplaatst in Badkamer Solid Surface door

Rachelle van Vuuren

Er zijn ontzettend veel diverse badkamerstijlen. De een wil een badkamer die opvalt en uniek is, terwijl de ander kiest voor een badkamer die neutraal is en waar je nog jaren plezier van hebt. Een badkamer kan al uniek worden met opvallende kranen, zoals onze koperen kranen. Wij beschrijven in dit artikel de verschillende badkamerstijlen, waarbij onze koperen kranen echte eyecatchers zijn.

Lees meer
Geplaatst in Badkamer door

Rachelle van Vuuren

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4