Een gouden kraan, de een vindt het te heftig, de ander kan er alleen maar van dromen. Wij van Mastello behoren tot die laatste groep. Wij zien dat gouden kranen een badkamer net dat beetje extra kunnen geven. Je hebt geen prullaria meer nodig, een gouden kraan en een mooie tegel is voldoende. Ben jij een groot fan van gouden kranen, of weet je juist nog niet wat je er mee aan moet? Mooi, want in beide gevallen kan deze blog je een uitkomst bieden. Wij vertellen je in welke badkamerstijlen de gouden kraan op z’n mooist is. Die gouden kraan is dichterbij dan je denkt!

Lees meer
Geplaatst in Badkamer door

Rachelle van Vuuren

Als je een mooie rvs kraan hebt gekocht voor je badkamer, keuken of toilet, wil je natuurlijk wel dat deze lang mooi blijft. Het zou immers zonde zijn als de kraan binnen de kortste keren onder de kalk en het vuil zit. Daarom is het heel belangrijk om de rvs kraan goed schoon te houden. Met deze tips kom jij erachter hoe je dit het beste kunt doen.

Lees meer
Geplaatst in Badkamer Keuken door

Rachelle van Vuuren

Vaak is jouw badkamer de kleinste ruimte van je huis. Maar omdat je je juist in de badkamer wilt kunnen ontspannen, is het belangrijk dat de badkamer een ruimtelijk gevoel geeft. Om dit voor elkaar te krijgen, is het slim om goed na te denken over de inrichting van je badkamer en de ruimte die je hebt. Het vergt wat creativiteit, maar onderstaande tips helpen je op weg om het maximale uit jouw kleine badkamer te halen.

Lees meer
Geplaatst in Badkamer door

Rachelle van Vuuren

Wie bekend is met Mastello, weet dat wij gek zijn op het materiaal solid surface. Veel van onze waskommen, wastafels, baden en badmeubelen zijn gemaakt van het materiaal. Niet alleen wij zijn fan van het materiaal, solid surface is ook een zeer geliefd materiaal bij architecten en interieurstylisten. In dit blogartikel vertellen we je zo veel mogelijk over de toegevoegde waarde van solid surface in jouw badkamer of keuken!

Lees meer
Geplaatst in Badkamer Solid Surface Keuken door

Rachelle van Vuuren

Een moderne, strakke badkamer is helemaal van deze tijd. Denk hierbij aan mat witte tegels, een solid surface meubel, zwarte kranen en een betonnen gietvloer. Wij zijn zelf echt gek op deze badkamerstijl, maar dat had je vast al gemerkt als je door ons assortiment hebt gescrold. In deze badkamerstijl is soms wat kleur wel gewenst. Dat kan natuurlijk in de vorm van gekleurde handdoeken en zeepdispensers. Maar met een mooie plant (of meerdere planten) kun je op een neutrale manier veel sfeer aan je badkamer toevoegen. Alleen is natuurlijk niet iedere plant geschikt voor de vochtige, donkere omgeving van een badkamer. Welke planten zijn dan wel geschikt voor de badkamer? Wij vertellen het je!

Lees meer
Geplaatst in Badkamer Solid Surface door

Rachelle van Vuuren

In een hotel hebben de badkamers altijd een luxe uitstraling waar je je direct ontspannen voelt. Herkenbaar voor jou? Waarom zou je dan dat luxe hotel badkamer gevoel niet naar je eigen badkamer doortrekken? Het is namelijk makkelijker dan je denkt!

Lees meer
Geplaatst in Badkamer Solid Surface door

Rachelle van Vuuren

Wanneer jij je badkamer, keuken of complete woning gaat verbouwen, ben je vast inspiratie aan het opdoen op Instagram en Pinterest. Wij worden de hele dag door geïnspireerd door alle prachtige foto's van interieurs op Instagram. We vinden het vooral geweldig om foto's van badkamers en keukens van onze klanten terug te zien op Instagram. Wil je net als ons geïnspireerd raken? Lees meer over onze 8 favoriete Instagrammers op het gebied van interieur!

Lees meer
Geplaatst in Badkamer Solid Surface Keuken door

Rachelle van Vuuren

Ben je jouw badkamer wat beu, maar heb je geen zin in een grote renovatie? Of wil je van jouw badkamer een rustgevende plek maken? Dan kun je met enkele kleine, makkelijke aanpassingen de look én het gevoel van jouw badkamer aanpassen. Lees snel verder hoe je jouw badkamer een nieuwe uitstraling geeft!

Lees meer
Geplaatst in Badkamer door

Rachelle van Vuuren

De winter staat weer voor de deur. Sneeuw, ijs en gladde wegen, heel Nederland maakt zich weer op voor de laatste wintermaanden. Ook thuis kan de winter flink toeslaan, benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Lees meer
Geplaatst in Badkamer Keuken door

Rachelle van Vuuren

Spiegels, je hebt ze in alle vormen en maten. Dit unieke voorwerp wordt al eeuwenlang gebruikt en is, vooral voor de dames, niet weg te denken uit het dagelijks leven. Niet zo gek dus dat vrijwel elk huishouden er minstens één of meer in huis heeft. Men ziet het vaak als een gebruiksvoorwerp, maar de toevoeging van een spiegel in een ruimte biedt nog veel meer toffe mogelijkheden.

Lees meer
Geplaatst in Badkamer door

Rachelle van Vuuren

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4