Shop online of bezoek onze showroom in Hilversum!
Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

6 badkameraccessoires die je moet hebben

6 badkameraccessoires die je moet hebben

Accessoires kleden een badkamer aan en geven de ruimte sfeer. Zonder badkameraccessoires mis je niet alleen handige items in jouw badruimte of wc-ruimte, je zult ook zien dat je dan een redelijk standaard badkamer hebt.

  1. Een grappige douchekop

Veel van onze klanten kiezen tegenwoordig voor een zwarte regendouche, maar niet in iedere badkamer is dit een optie. Bij een ruimte met een schuine wand is het dan handiger om te kiezen voor een kleinere douchekop. Wil je toch iets speciaals van jouw ruimte maken? Kijk dan eens naar grappige one-of-a kind douchekoppen zoals deze dinosaurus.

  1. Kaarsenhouder

Heerlijk ontspannen in een Solid Surface bad is een van de betere dingen in het leven. Als je een relaxte badervaring wilt hebben in jouw vrije tijd dan ligt de basis bij een fijn ligbad. Je kunt kiezen voor een materiaal als Solid Surface. Niet alleen is het materiaal duurzaam, het houdt ook snel warmte vast. Hierdoor kun je lekker lang badderen. Na het badderen maak je het bad ook gemakkelijk schoon aangezien Solid Surface materiaal bijna porie loos is.

Om jouw bad ervaring helemaal rustgevend te maken kiest je voor lekkere geurkaarsen. Hierdoor kun je het licht in jouw badkamer ook uitdoen, wat zorgt voor minder prikkels. Lavendel, jasmijn en vanille zijn geuren die je na een stressvolle dag kunnen helpen relaxen. Een goede stevige kaarsenhouder is dan ook een must have voor in de badkamer.

  1. Wasmand

Om te voorkomen dat jouw kinderen hun vieze sokken en ondergoed zomaar overal neergooien is het handig om een wasmand in jouw badkamer te hebben. Dit badkameraccessoire is bij veel huishoudens meer functie dan design, maar dat hoeft helemaal niet! Tegenwoordig zijn er leuke én betaalbare wasmanden te vinden in iedere woonzaak. Kies dan ook een wasmand die bij jouw interieur past of kies juist een opvallende print waardoor niemand vergeet dat ze daar hun kleding in moeten doen.

  1. Badbrug

We hadden het al eerder over een ontspannen bad ervaring. Maar het kan altijd nóg beter. Ben je een liefhebber van ’s avonds badderen? Een badbrug is dan de perfecte toevoeging voor jouw bad. De badbrug is er in veel verschillende uitvoeringen. Van alleen een plank over jouw bad heen tot een product met uitsparingen voor een glas wijn en een uitsparing voor een tablet. Voor een badbrug hoeft je geen aangepast sanitair te hebben, je plaatst een badbrug gemakkelijk over jouw badrand heen.

  1. Make-up spiegel/scheerspiegel

We gaan ervan uit dat bijna elke badkamer wel een spiegel heeft. Voor persoonlijke verzorging is de badkamer de aangewezen ruimte in jouw huis. Voor ultieme make-up applicatie of voor een perfect gladgeschoren gezicht is de scheerspiegel echt een noodzakelijk item. Deze vergrotende spiegels zijn verkrijgbaar in een losstaande versie maar ook in een versie die u aan de muur kunt bevestigen. Dit badkameraccessoire neemt dus geen extra ruimte in jouw ruimte in, maar voegt wel extra gemak toe.

  1. Stoomreiniger

Een stoomreiniger, u leest het goed. Het is niet zozeer als decoratie, dan wel als verschrikkelijk handig hulpmiddel om uw sanitair in de badkamer schoon te houden. Het is ideaal om hardnekkig vuil, vet, kalk en andere vlekken te verwijderen of te weken van een harde ondergrond. Bekijk de beste stoomreinigers

Ben je nog accessoires tegengekomen waar badkamers en sanitair ruimtes een meer ontspannen of leukere omgeving van worden? Laat het ons horen! Ook voor vragen en opmerkingen kunt je natuurlijk altijd terecht bij Mastello.