Welke badkamertrend past bij jou?

Welke badkamertrend past bij jou?

In de strenge wintermaanden blijven we liever lekker binnen. Knus een boek lezen bij het haardvuur, een filmpje kijken op de bank of genieten van een warm bad in je trendy badkamer. Over badkamers gesproken: ben jij al op de hoogte van de trends voor 2022? Mocht dit niet het geval zijn, dan voorzien wij je graag van een dosis nieuwe inspiratie. Van een stalen look tot een eigen wellness center in huis. De mooiste badkamerstijlen hebben we hier op een rijtje gezet.

Dus, ga lekker liggen in dat warme bad, kijk eens goed om je heen en laat je inspireren door deze blog. Voor je het weet zie je je nieuwe badkamer al helemaal voor je.

Stoer met staal

Zwart staal. Je ziet het tegenwoordig in bijna elk interieur terug. Van zwarte stalen deuren met glas, tot stalen trapleuningen en kasten. Maar ook in de badkamer is deze stalen look nog steeds populair. Zo hebben veel huishoudens de chromen kranen vervangen voor zwarte kranen, en witte badkamermeubels voor stoere houten kasten. Want als je het écht goed wilt doen, dan zorg je ervoor dat je de look helemaal doortrekt. Dit kun je bijvoorbeeld doen door naast een zwarte doucheset en zwarte badkraan, ook te kiezen voor een zwarte spiegel.

Producten liever in het echt bekijken?

Kom langs in ons Experience Center.

ROUTEMAAK AFSPRAAK

Wellness in huis

In plaats van een functionele ruimte, wordt de badkamer tegenwoordig vooral gezien als ruimte voor ontspanning. Weg met de witte muren en vloeren - tijd voor warme tinten die passen bij dat ultieme wellness gevoel. Je maakt van je badkamer je eigen wellness center door te kiezen voor luxe, comfort, en materialen zoals hout en steen. Een luxe regendouche en vrijstaand bad maken jouw relax moment helemaal compleet. Kaarsjes aan en ontspannen maar.

Een vleugje natuur

Deze trend zit hem niet alleen in de kleuren maar ook in de materialen. Denk bij deze badkamerstijl bijvoorbeeld aan een pallet aan beige kleuren en accenten van hout of bamboe. Kies je voor een beige vloer met bijpassende wanden? Plaats dan teak badmeubelen om de natuur-look echt tot leven te brengen. Daarnaast kan je als eye-catcher nog kiezen voor een waskom van beton en maak je jouw badkamer écht compleet met een rvs doucheset.

In de kleuren met ton-sur-ton

De Ton sur ton badkamerstijl heeft alles te maken met het kleurenpalet van je badkamer. Ton sur ton betekent dat je kiest voor één basiskleur en deze aanvult met kleuren in dezelfde tint. Beeld je maar eens in: een pastel roze muur, met blush pink waskom en rose-gouden badkameraccessoires. De Ton sur ton look creëer je al snel door de muur en het plafond in rustige, lichte tint te verven, en hierbij te kiezen voor badkamermeubels die een tintje lichter of donkerder zijn. Veelvoorkomende kleurenpaletten zijn hier taupe, beige, gebroken wit of pastel.

Hopelijk inspireren deze trends jou om jouw badkamer helemaal klaar te stomen voor het nieuwe jaar! Wij bij Mastello staan natuurlijk altijd voor je klaar met passend advies voor elke trend. Heb je nog vragen, of zoek jij passend advies? Neem dan zeker contact op!

MAAK AFSPRAAK

Producten uit het verhaal