Pagina:
  1. 1
  2. 2

Het is wellicht niet het allerleukste om te doen, maar toch moet het af en toe: het opruimen van de badkamer. Een badkamer kan al snel een rommeltje worden, van rondzwervende handdoeken tot open potten gel. Het hoeft natuurlijk helemaal niet meteen zo extreem als in het boek ‘Opgeruimd!’ van Marie Kondo. Wij geven je wat tips zodat jij een mooie mooie opgeruimde badkamer hebt die Scandinavisch oogt!

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Badkamer door Rachelle van Vuuren

Onze favoriete kranen

22-05-2018 11:55

De kranen van Meir zijn populair, omdat ze bij vrijwel in elke interieurstijl passen. Of je nou een klassieke, industriele of botanische badkamerstijl hebt. De kranen zijn minimalistisch en hebben strakke lijnen. Dat is précies waarom we bij Mastello allemaal zo weg zijn van deze kranen. Om je te helpen bij de keuze tussen de kranen zullen wij de materialen, kleuren en type kranen toelichten. Ook vertellen wij je onze favorieten!

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Badkamer door Rachelle van Vuuren

Een kleine badkamer hoeft helemaal niet per se te betekenen dat je weinig ruimte hebt. Het verschil kun je maken door de ruimte goed te benutten. Hoe je dit kunt doen, leggen we je aan de hand van een aantal tips uit. Je kunt je kleine badkamer namelijk groter laten ogen.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Badkamer door Rachelle van Vuuren

Het nemen van een douche is een heerlijk begin of afsluiter van je dag. Voor veel mensen is het lastig om onder die warme straal vandaan te komen, maar zou je hier ook last van hebben als het een koude straal zou zijn? Velen douchen in de ochtend om even rustig wakker te worden, maar je zou je dag nóg beter kunnen beginnen als je een koude douche zou nemen.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Badkamer door Rachelle van Vuuren

Ben je toe aan een nieuwe badkamer of heb je een nieuw huis gekocht waar een nieuwe badkamer in moet? Waarschijnlijk denk je dan gelijk aan een badkamer met chroom of RVS details.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Badkamer Keuken door Rachelle van Vuuren

Badkamertrends voor 2018

31-01-2018 16:55

Een nieuw jaar betekent nieuwe badkamertrends. Sommige trends blijven jarenlang aanhouden, maar ieder jaar komen er ook weer trends bij. Wat zijn de badkamertrends die we in 2018 zien?

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Badkamer Solid Surface Keuken door Rachelle van Vuuren

Uniek design in de badkamer

27-10-2017 10:12

Veel starters blijven zo lang mogelijk in een huurwoning wonen voordat ze een eigen woning kopen. Of dit nou een appartement of rijtjeshuis is, veel van de starters hebben een goed spaarpotje om van hun eerste eigen huis een droomhuis te maken. En bij een droomhuis hoort natuurlijk een droombadkamer

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Badkamer Solid Surface Keuken door Mark Jansen

Badkameraccessoires kleden een badkamer aan en geven de ruimte sfeer. Zonder badkamer accessoires mis je niet alleen handige items in jouw badruimte of wc-ruimte, je zult ook zien dat je dan een redelijk standaard badkamer heeft.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Badkamer Solid Surface Keuken door Mark Jansen

Kranen voor in de badkamer en in het huis zijn tegenwoordig niet alleen functioneel. Het design en de uitstraling van een kraan is ook zeer belangrijk

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Badkamer Keuken door Mark Jansen

Je hebt besloten om je badkamer te verbouwen of je badkamer te renoveren, wat nu? Een badkamer renovatie is een hele klus. Het renoveren van een badkamer is voor veel mensen een wens. 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Badkamer door Mark Jansen
Pagina:
  1. 1
  2. 2