WE ZIJN OPEN! Kom spontaan langs in onze showroom in Hilversum of plan hier je afspraak in.  

Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

Uniek design in de badkamer

Uniek design in de badkamer

Veel starters blijven zo lang mogelijk in een huurwoning wonen voordat ze een eigen woning kopen. Of dit nou een appartement of rijtjeshuis is, veel van de starters hebben een goed spaarpotje om van hun eerste eigen huis een droomhuis te maken. En bij een droomhuis hoort natuurlijk een droombadkamer.

Het creëren van een uniek huis heeft niet alleen nut voor jouzelf, maar ook voor de waarde van jouw huis. Kies voor een prachtige badkamer en je zult zien dat dit ook zorgt voor een stijging in de waarde van het huis. Veel huizen worden tegenwoordig eerst grondig opgeknapt voordat mensen er gaan wonen. Wat hip was in een badkamer is de afgelopen jaren flink veranderd. Waar vroeger overal buizen liepen, verbergen we deze nu liever in de muren van onze kamers.

Vrijstaand bad weer in

De laatste tien jaar zijn veel huishoudens overgegaan van een bad en douche ineen naar een badkamer waarin alleen nog een douche aanwezig is. Zeker bij een kleine badkamer met beperkte ruimte werkte het voor veel mensen beter om een mooie douchecabine te installeren. Toch zien we daarnaast ook een opkomende trend in luxe solid surface badkuipen In veel huizen met grote badkamers zien we dat mensen toch graag ook een ligbad hebben. Er wordt vaak gekozen voor een uniek vrijstaand bad dat toch ook makkelijk schoon te maken is. Een materiaal dat mensen vaak kiezen hierbij is Solid Surface. Solid Surface is niet alleen een duurzaam materiaal maar het ziet er ook heel imposant uit.

Maak dit unieke bad af met mooie koperen kranen die het design benadrukken. Onze favoriet op dit moment zijn de mat zwarte kranen. Deze producten stralen elegantie uit en vullen iedere badkamer aan. Bij chroom en rvs heb je toch snel weer meer drukke details erbij. Zwart verdoezelt juist en straalt meer rust uit.

Accent op de vloer

Zowel voor kleine badkamers als voor grote badkamers is het een goed idee om eens wat meer focus op de vloer te leggen. Een badkamer kun je makkelijk naar de next level tillen door een prachtige vloer te installeren. Wat een perfecte vloer is voor jou, is natuurlijk heel anders dan voor iemand anders. Als je houdt van een industriële stijl is de optie voor een betonnen vloer misschien wel perfect. Deze vloer is ook helemaal naadloos waardoor schoonmaken ook een fluitje van een cent is.

Wil je een leuke speelse vloer, kijk dan eens naar tegelpatronen. Kies rechthoekige tegels in verschillende kleur en maak hier zelf een mooi patroon van. Of kies voor hexagon tegels en neem ook een stuk van de muur mee bij het betegelen.

Het is niet moeilijk om van jouw badkamer een leuke en unieke design badkamer te maken en het hoeft geen handenvol geld te kosten!