Hotel badkamer

Geef je badkamer het hotel gevoel

In een hotel hebben de badkamers altijd een luxe uitstraling waar je je direct ontspannen voelt. Herkenbaar voor jou? Waarom zou je dan dat luxe hotel badkamer gevoel niet naar je eigen badkamer doortrekken? Het is namelijk makkelijker dan je denkt!

Het verschil tussen een luxe hotel badkamer en je eigen badkamer is dat een hotel badkamer altijd netjes opgeruimd is en een serene uitstraling heeft. Dat is natuurlijk logisch, omdat er geen ontelbare toiletartikelen staan. Met een aantal (eenvoudige) aanpassingen krijg jij het hotelgevoel in jouw badkamer.

Opruimen maar!

1. Om te beginnen, wil je natuurlijk dat je badkamer die serene uitstraling krijgt. Dat betekent dat je afscheid moet nemen van bijvoorbeeld half-uitgeknepen tandpastatubes en harige borstels die op de wastafel liggen. Deze producten wil je natuurlijk wel binnen handbereik hebben en leg ze daarom in het badmeubel. Daardoor liggen ze niet meer in het zicht, maar kun je ze nog wel snel pakken als je ze nodig hebt. Tip: plaats wat bakjes in de lade/kast van je badkamermeubel, zodat je deze producten kunt sorteren en je altijd weet waar je spullen liggen. Daardoor wordt het geen bende in je meubel…


2. Wat laat je dan wel op je wastafel staan? De spullen die je veel gebruikt én die passen bij de serene uitstraling die je wilt creëren. Dit kunnen bijvoorbeeld producten met mooie verpakkingen zijn.


3. Houd je weinig producten over met een mooie verpakking? Dan kun je je toiletartikelen altijd nog overgieten in een luxe pompflacon. Kies bijvoorbeeld voor flacons die passen bij je badkameruitstraling, zoals koperen zeeppompjes en mat zwarte zeeppompjes. Ideaal voor shampoo’s, body lotions en shower gels.


4. Wat je in een hotel badkamer altijd ziet, is dat de handdoeken pérfect opgerold of gevouwen zijn. Dit kun jij ook doen! Het is misschien even iets meer werk, maar het maakt wel het verschil. Je opgerolde handdoeken kun je vervolgens op een mooi houten krukje of op een teakhouten legplank leggen.


5. Vergeet ook de wasmand niet! Daarmee voorkom je dat er overal in de badkamer washandjes, handdoeken, etc. rondslingeren. Kies voor een mooie wasmand die past bij de rest van het interieur. Een mooie teakhouten wasmand zorgt bijvoorbeeld direct voor een luxe uitstraling.

    Badkamer accessoires in de hotel badkamer

    Is de badkamer helemaal opgeruimd, maar heb je nog niet het gevoel van de hotel badkamer? Dit zou dan nog kunnen liggen aan de accessoires in je badkamer. In hotel badkamers is de uitstraling tot in de puntjes uitgedacht en zie je altijd de mooiste badkamermeubels en kranen. Wil je niet je hele badkamer verbouwen, maar wel een nieuwe uitstraling in je badkamer? Met alleen al nieuwe kranen, zoals zwarte kranen of koperen kranen, kun je een luxe badkamer creëren. Wil je meer weten over hoe je je badkamer kunt vernieuwen? Lees ons blogartikel ‘7-stappenplan voor een badkamerrenovatie of een badkamerverbouwing’ voor meer inspiratie!

    Succes met het opruimen en vernieuwen van jouw badkamer!

    MAAK AFSPRAAK

    Producten uit het verhaal