Shop online of bezoek onze showroom in Hilversum!
Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

WE ZIJN WEER OPEN!


Wil je advies, heb je (technische) vragen of kom je onze producten graag in het echt bekijken? Je bent meer dan welkom in onze showroom in Hilversum!


Welke mogelijkheden zijn er om een product te zien en/of advies te krijgen? 

Er zijn meerdere mogelijkheden:


  • Wil je bij ons langskomen? Dat is mogelijk! Iedereen kan bij ons terecht, dus ook jij. Voor het inplannen van een showroom afspraak ga je naar personal shopping. Selecteer een datum en tijdstip die jou het beste uitkomt, dan zetten wij je afspraak in onze agenda. Zo ben je ervan verzekerd dat er voldoende tijd beschikbaar is om al je vragen te beantwoorden.

  • Wil je liever een persoonlijke rondleiding en/of adviesgesprek krijgen vanuit huis? Ook dat kan! We geven je graag een digitale shopping tour (middels videocall) door onze showroom en beantwoorden daarbij al je vragen. Voor het inplannen van deze afspraak ga je naar personal shopping. Reserveer hier een datum en tijdstip, dan nemen we contact met je op.

Ik twijfel over de kleur of het materiaal van een product. Kan ik een sample krijgen?

Natuurlijk! Gebruik van je zintuigen is van toegevoegde waarde wanneer het aankomt op het kiezen van een kleur of materiaalsoort. Je kunt onze samples kosteloos bestellen in onze webshop. Voor de grotere sample boxen vragen we je wel om een bijdrage. Deze bijdrage ontvang je weer van ons retour wanneer je een bestelling bij ons plaatst .

 

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Uiteraard kun je gewoon een bestelling plaatsen in onze webshopWe zijn nog hard aan het werk om al onze producten in de webshop te plaatsen. Mis je een product? Dan kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice voor een offerte op maat. Zij vertellen je graag alle mogelijkheden!

 

Gaat onze geplande levering nog door? 

Jazeker! Alle leveringen gaan door zoals gepland en met ons afgesproken. Hou er wel rekening mee dat alle pakketbezorgers het tegenwoordig drukker hebben dan voorheen, hierdoor kan de verzending wat meer tijd in beslag nemen. 

 

Wat zijn de verzendtijden? 

De verzendtijd kan wat langer duren dan voorheen. We leveren je bestelling op tijd aan bij de vervoersdienst maar gezien de huidige drukte bij alle pakketbezorgers kan het zijn dat de levering wat vertraging oploopt. Mocht je pakket spoed hebben, neem dan vooraf even contact met onze klantenservice op!

 

Kan ik mijn bestelling bij jullie ophalen?

Ja, dat kan! Wanneer je een bestelling hebt geplaatst dan kun je met ons een afspraak maken om de bestelling op te halen. Afhankelijk van het type product kan dit in onze showroom of bij onze loods. De loods bevindt zich op slechts 2 minuten rijden van onze showroom.

 

Is er voldoende voorraad?

Al onze voorraad producten zijn ruimschoots aanwezig, mits anders staat aangegeven op onze website.

 

Kan ik mijn bestelling retour sturen? 

Je mag de producten retourneren zolang deze niet gebruikt en onbeschadigd zijn. Ook accepteren we alleen retouren die nog in de originele verpakking zitten. Voor het aanmelden van een retour verwijzen we je naar onze retourpagina.

 

Wat is jullie retourtermijn? 

Onze standaard retourtermijn is 30 dagen. 

 

Berekenen jullie retourkosten?

We berekenen geen kosten wanneer je een pakket via DHL aan ons retourneert. Wij nemen deze kosten voor onze rekening! 

Wanneer het gaat om het retourneren van grote producten, zoals badmeubelen en douchewanden, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Kan ik nog een douchewand laten inmeten en/of plaatsen?

Dat kan! De leverancier die voor ons het inmeten en plaatsen van de douchewanden verzorgd heeft aangegeven de werkzaamheden gewoon voort te zetten (volgens de richtlijnen). 

 

Stuur je liever een bericht?
Samenwerken?
Vul dan de onderstaande gegevens in.