Vanaf 3 maart zijn we open op afspraak! Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. Laten bezorgen of afhalen? Dat kan ook! Meer info
Klantenservice
Kan ik je helpen?
vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr 09:30 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten
Stuur een bericht
Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

Kom langs op afspraak.

Vanaf 3 maart mogen wij weer open op afspraak! Wat ons betreft een stap in de goede richting. We hebben het real-life contact met onze klanten gemist. 

 

Hoe gaat zo’n afspraak in zijn werk? Op een overeengekomen tijdstip ben je welkom in onze showroom. Je ontvangt van één van onze adviseurs een persoonlijke rondleiding waarbij jullie samen door het productaanbod heen lopen. Er is voldoende tijd ingepland om al je vragen te stellen en advies te krijgen. Of je nu behoefte hebt aan stijladvies of de adviseur mee willen laten kijken naar de meest optimale indeling van je ruimte, dat behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

Natuurlijk willen wij tijdens de showroom afspraken voldoen aan de opgestelde regelgeving. We dragen niet alleen zelf een mondkapje, dit vragen wij ook aan onze klanten. Daarnaast hanteren we de welbekende 1,5 meter afstand.

 

Zou je graag een afspraak willen maken? Laat ons door middel van onderstaand contactformulier weten wie je bent en hoe we je het beste kunnen bereiken. Dan nemen we vliegensvlug contact met je op! 

Laat je gegevens en wensen achter dan nemen we contact met je op.