Vanaf 28 april mag je weer zonder afspraak bij ons langskomen in de showroom. Wil je echt verzekerd zijn van een plekje? Plan dan hier je afspraak in! 

Design Bad

Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

Na een lange dag werken lekker bijkomen in een warm design bad, wie wilt dat nou niet? Dat kan binnenkort werkelijkheid zijn! Mastello heeft namelijk een breed assortiment van deze luxe toppers! Een vrijstaand design bad  ziet u niet heel vaak in een badkamer. Het wordt dan ook vaak geassocieerd als een ‘luxe’ om zo een parel te hebben staan. Bij ons vindt u ze in verschillende hippe, trendy vormen en maten gemaakt van het oersterke Solid Surface. Vierkant of rond, hoog of laag, voor elke badkamer hebben wij een passend design bad. En naast GRATIS verzending op deze robuuste klasbakken bieden wij ook de mogelijkheid tot installatie of maatwerk projecten. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Solid Surface

Een design bad van Mastello is gemaakt van Solid Surface. Solid Surface is een verzamelnaam voorsolide- en duurzame oppervlaktematerialen wat staat voor een homogene massa. Door deze massa is het materiaal ondoordringbaar en makkelijk schoon te houden. Het materiaal is van ongekende kwaliteit, straalt design uit en is erg hygiënisch, wat zeer belangrijk is in een badkamer. Daarnaast heeft het een robuuste kleur en voelt het erg prettig aan. U zult zich daarom erg comfortabel voelen in uw nieuwe design bad.

Design v.s. Traditioneel

Naast een luxe uitstraling is een design bad van Solid Surface ook oersterk. Het geeft een unieke look en feel aan uw badkamer dat een traditioneel bad niet heeft. Een traditioneel bad staat meestal tegen de muur met de kranen aan de muur bevestigd. Een design bad staat los in de badkamer inclusief de kranen wat zorgt voor een sierlijk en ruimtelijk effect.

Zelf samenstellen

Bij Mastello heeft u de mogelijkheid om uw design bad compleet zelf samen te stellen. Nadat u uw design bad heeft gekozen kunt u gemakkelijk een bijpassende RVS badkraan, badmengkraan of één van onze andere badkranen bijbestellen om zo uw design bad tot leven te brengen. Al onze badkranen zijn van roest- en vlekvrij staal en hebben een luxe uitstraling wat een goede match is met een design bad. U heeft geen badkamer architect nodig, bij Mastello zit u zelf aan de knoppen! En dat alles tegen een interessant prijskaartje! Zie ook onze Solid Surface bad.Heeft u specifieke wensen? Geef deze dan aan ons door! Wij gaan graag voor u aan de slag om het ideale design bad voor u samen te stellen. Kom gerust eens langs in onze showroom in Hilversum of bel 035- 7502882.