Douchebak

Douchebak

Een douchebak is een ontzettend praktisch onderdeel van de douche, maar dat betekent niet dat het niet mooi kan zijn. Bij Mastello vind je de solid surface douchebak of acryl douchebak van jouw dromen! Bij ons kun je kiezen voor een douchebak in diverse maten. Advies nodig bij het uitkiezen van een douchebak? Neem dan gerust contact met ons op, want wij adviseren je graag over de beste douchebak!

Een douchebak bij Mastello

In het assortiment van Mastello kun je kiezen voor een douchebak, maar ook voor een doucheplaat. Een doucheplaat heeft in tegenstelling tot een douchebak geen opstaande randen. Toch wordt de term douchebak meestal voor alle modellen gebruikt. In ons aanbod kun je kiezen uit verschillende maten en vormen. Kies jij voor een douchebak vierkant of een douchebak rechthoekig? En kies je voor 90x90 cm of 120x100 cm? De keuze is aan jou!

Solid surface douchebak of douchebak acryl

Een solid surface douchebak is een echte luxe douchebak. Een douchebak van solid surface is immers van hoge kwaliteit en is onderhoudsvriendelijk. Een solid surface douchebak heeft namelijk geen poriën, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Daarnaast zorgt het solid surface materiaal voor een matte uitstraling, dit ziet er prachtig uit! Je kunt ook kiezen voor een douchebak van acryl.

Meer bij Mastello

Wil je jouw complete badkamer opnieuw inrichten? Neem dan een kijkje naar wat we nog allemaal aanbieden. Zo kun je bij ons vrijstaande baden vinden, maar ook een hangend toilet of toiletten sets, standaard spiegels en spiegels met LED verlichting, dubbele wastafels en stijlvolle bad accessoires. Alles wat je nodig kunt hebben om van jouw badkamer een echte design badkamer te maken, vind je bij Mastello!

Service van Mastello

Heb je een vraag over een douchebak? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag. Je kunt ook onze veelgestelde vragen lezen. Als je een douchebak van Mastello koopt, dan profiteer je van gratis bezorging en snelle levering. Zo kun je jouw douchebak binnen de 1 tot 3 dagen in huis hebben! Mocht je nog twijfelen, dan krijg je ook 30 dagen bedenktijd.