Vanaf 3 maart zijn we open op afspraak! Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. Laten bezorgen of afhalen? Dat kan ook! Meer info

Shop The Look

Klantenservice
Kan ik je helpen?
vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
 • Ma t/m Vr 09:30 - 17:00
 • Zaterdag 10:00 - 17:00
 • Zondag Gesloten
Stuur een bericht
Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

Shop the look
  • 149,-
   199,-
   149,-
   79,-
   39,-
"5 producten"
Down to earth elegance.
Gratis verzending (NL, BE & DE)

Over deze look

De naam van deze look onderstreept het welbekende gezegde ‘’in goede aarde vallen’’. Het is dan ook niet voor niets dat aardetinten nog steeds populair zijn in onze interieurs. Aardetinten zoals bruin, zand, kiezel en warm wit zijn volkomen tijdloos en laten zich heel gemakkelijk combineren. Ben je op zoek naar een toevoeging die jouw ruimte nog nét wat eleganter en verfijnder maakt?

Met rosé gouden kranen ben je hier volledig van verzekerd. Door een vleugje koper, ook een aardse tint, toe te voegen aan gouden kranen is er een hele nieuwe en tijdloze kleur samengesteld. Het geeft een unieke draai aan een klassiek product waardoor we een terechte toename zien in populariteit. Stijl je ruimte af met houten meubels, witte wasbakken, natuurlijke decoraties en een warme sfeerverlichting.

Al jaren jouw sanitair specialist.
Hulp nodig of heb je vragen?