Houten badkamermeubel

Een houten badkamermeubel is de perfecte toevoeging aan vrijwel iedere badkamer. Helemaal in combinatie met een solid surface wastafel krijgt je badkamer een tijdloze uitstraling. Het voordeel van onze houten badkamermeubels is dat ze van teakhout worden gemaakt. Het materiaal teak is massief en bevat natuurlijke oliën en vezels waardoor het materiaal goed bestand is tegen vuil en vocht. Ideaal dus in een (vaak vochtige) badkamer! Bekijk ons aanbod houten badkamermeubels en stel je voor hoe een van deze meubels in jouw badkamer zou staan.

Ons assortiment houten badkamermeubels

Mastello verkoopt diverse houten badkamermeubels. Zo zit er altijd wel een teakhouten badkamermeubel tussen dat goed bij jouw badkamer past. En dat is belangrijk, want een badkamermeubel bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je badkamer. Bij Mastello verkopen we badkamermeubels van Mr.Woods. Dit merk maakt sinds 2008 de meest trendsettende teakhouten badmeubelen op de Europese markt. Mastello verkoopt massief houten badkamermeubels die aan de muur worden gemonteerd, maar ook staande badkamermeubels.

Staand houten badkamermeubel

Een voorbeeld van een prachtig staand teakhouten badkamermeubel is de Portugese met teak top. Dit meubel heeft een greeploze soft-close lade en een ruimtebesparende sifon. Dit houten badkamermeubel kan ook gekocht worden als badkamermeubel met solid surface top en als badkamermeubel met solid surface wastafel. Onze houten badkamermeubels zijn in allerlei maten verkrijgbaar. Zo kun je een houten badkamermeubel 120 cm kopen, maar ook een badkamermeubel 60 cm, 70 cm, 90 cm, 100 cm of 140 cm.

Zwevend houten badkamermeubel

Naast staande badkamermeubels hebben we ook mooie zwevende badkamermeubels. Deze houten badkamermeubels kun je met de bijgeleverde ophangbevestigingsset aan de muur monteren. We hebben zwevende badkamermeubels in allerlei maten; van badkamermeubels met enkele wastafel van 60 cm tot badkamermeubels met dubbele wastafel van 180 cm. Een voorbeeld van een prachtig massief houten badkamermeubel voor een dubbele wastafel, is de Barbados. De Barbados met teak top is verkrijgbaar in vier maten (120, 140, 160 en 180 cm x 45 cm). Dit badkamermeubel heeft greeploze soft-close lades en ruimtebesparende sifons. Je kunt dit badkamermeubel ook kopen met solid surface top, solid surface wastafel, keramiek wastafel of quartz wastafel.

Producten in combinatie met houten badkamermeubels

Je kunt onze houten badkamermeubels perfect combineren met andere teakhouten meubels of solid surface producten. Zo kun je een van onze teak zijkasten toevoegen aan je badkamer, of juist kiezen voor een van de teak of solid surface toiletmeubelen. Onze teak badkamermeubels zijn ook perfect te combineren met ons assortiment kranen. Een zwarte kraan kan jouw badkamer in combinatie met een houten badkamermeubel helemaal compleet maken!

Service van Mastello

Wil jij een mooi houten badkamermeubel kopen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij Mastello geldt er altijd gratis bezorging en we zorgen ervoor dat jouw bestelling snel in huis is. Wij begrijpen dat zo’n snelle, gratis levering wel zo fijn is met zware producten.

Bij Mastello heb je altijd 30 dagen bedenktijd, dus mocht het badkamermeubel toch niet bij jouw badkamer passen, dan kun je hem gemakkelijk en zorgeloos terugsturen!

Wil je meer weten over de zijkasten van Mastello of heb je vragen over onze service? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of bezoek onze winkel in Hilversum. Wij adviseren je daar graag over onze houten badkamermeubels!