Houten wasmanden

Een wasmand in de badkamer is erg handig, want waar laat je anders de gebruikte handdoeken en/of washandjes? In ons assortiment vind je prachtige houten wasmanden. Deze houten wasmanden zijn gemaakt van teakhout. Voordeel van teakhout is dat weer en wind hier geen grip op heeft. Daarom zijn houten wasmanden ideaal voor de natte of vochtige handdoeken. Daarnaast zien de houten wasmanden er ook mooi uit, waardoor ze goed in je interieur tot hun recht komen. Ontdek onze houten wasmanden!

Houten wasmanden van teakhout

Ben je op zoek naar een stijlvolle wasmand voor in de badkamer? Ga voor een wasmand van hout en geef jouw badkamer iets unieks. We zien de houten wasmand niet voor niets veel terugkomen in de luxe wellness centra en spa’s. Houten wasmanden hebben een natuurlijke en warme uitstraling. Naast dat de houten wasmanden natuurlijk en mooi ogen, zijn de wasmanden ook zeer sterk en stabiel. Houten wasmanden van Mastello zijn immers gemaakt van massief teak hout uit Indonesië, een houtsoort met een bijzonder goede reputatie. Teak is zeer duurzaam en werkt bijna niet. Een vochtige badkamer is daarom geen probleem voor deze wasmand. Ook een flinke berg was doet een houten wasmand niet omvallen. Iedere wasmand heeft een sterk houten frame dat zelfs de grootste bergen was doet verdwijnen.

Houten wasmanden in diverse maten

Mastello weet dat iedere badkamer anders is. Daarom hebben wij een houten wasmand voor iedere badkamer, klein of groot. Wij hebben kleine wasmanden vanaf 40 cm diepte en 63 cm hoogte. Bijvoorbeeld de Mr. Woods teak wasmand 40 met klep. Ook voor de grotere badkamers hebben wij aanbod. Onze Mr. Woods teak wasmand 84 met klep doet met alle zekerheid de grootste bergen vuile was verdwijnen. Deze houten wasbox met horizontale latten is bovendien een echte eyecatcher. Daarnaast kun je bij Mastello kiezen tussen houten wasmanden met deksel of zonder houten deksel. Ook het deksel van de mand is gemaakt van duurzaam teakhout.

Een houten wasmand kopen bij Mastello

Koop je een houten wasmand bij Mastello, dan ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Al onze teak houten wasmanden hebben een garantie van 5 jaar. Bovendien profiteer je bij Mastello van gratis bezorging. Binnen 2 tot 4 dagen heb jij de wasmand bij jou in de badkamer staan. Vind je de wasmand toch niet mooi staan, of ga je liever voor een ander model. Geen zorgen. Bij Mastello heb je altijd 30 dagen bedenktijd.

Wil je wasmand liever nog even bekijken? Kom dan naar onze showroom in Hilversum. Hier kun je in alle rust ons aanbod bekijken en vergelijken. Zo vind je in onze showroom nog veel meer producten van Mr. Woods. Heb je onze houten badmeubels bijvoorbeeld al eens bekeken? Of ben je op zoek naar meer duurzame producten van hout voor in de badkamer, zoals een houten badmat of houten handdoekenrek? Ook deze producten kun je in onze showroom én natuurlijk op onze website bekijken.

Heb je vragen over één van onze houten wasboxen of wil je graag advies? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze klantenservice pagina. Liever direct een antwoord? Bel dan gerust op 035-7502882. Wij helpen je graag.