Houten wastafelmeubels

Ben je nog op zoek naar een echte eyecatcher in jouw badkamer? Zoek niet verder: de houten wastafelmeubels van Mastello zijn vast iets voor jou. Een wastafelmeubel in massief hout geeft een robuuste look aan jouw badkamer. Onze houten wastafelmeubels zijn gemaakt van teakhout en zijn prachtig met een solid surface wastafel en een bijpassende spiegel.

Houten wastafelmeubels van Mastello

De houten wastafelmeubels zijn echte designstukken. Ze zijn gemaakt van teakhout, waar weer en wind geen grip op hebben. Ideaal voor in de badkamer! Badkamermeubels van hout zijn vaak van teak gemaakt om deze reden. De houten wastafelmeubels zijn in verschillende maten verkrijgbaar en zijn soms exclusief wastafel, soms inclusief wastafel. De houten wastafelmeubels zijn zonder spiegel, maar die kun je uiteraard in ons assortiment vinden.

Houten wastafelmeubels met een mooie wastafel

Bij jouw wastafelmeubel hoort uiteraard een prachtige wastafel. Kies jij voor een wastafelmeubel met keramische wastafels of solid surface wastafel? Deze glanzende of mat witte wastafels van de hoogste kwaliteit zien er luxe uit in jouw badkamer!

Badkamermeubel set

Ben je op zoek naar meer teakhouten badkamermeubels? In ons assortiment vind je de naast de mooiste houten wastafelmeubels ook leuke houten badkameraccessoires, zoals badhouders, badmatten en wasmanden. Zo zie je maar: bij Mastello vind je alles om complete badkamers mee in te richten!

Service van Mastello

Heb je vragen over de houten wastafelmeubels van Mastello? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kunt natuurlijk ook onze veelgestelde vragen lezen. Als je een massief houten badmeubel koopt bij Mastello, dan wordt dit gratis bezorgd én snel geleverd! Zo kun je jouw houten wastafelmeubel binnen de 4 tot 8 dagen in huis hebben. Je profiteert ook nog eens van 30 dagen bedenktijd.