Koperen douchekop

Koperen douchekop

De koperen douchekop is hét element die zorgt voor een upgrade van jouw badkamer. Naast dat een douchekop van koper een luxe uitstraling geeft aan de badkamer, zijn de koperen douchekoppen van Mastello van hoge kwaliteit. Hierdoor heb je er ook lang plezier van. Ben jij op zoek naar een opvallend detail voor in de badkamer? Bekijk dan snel de koper serie van Mastello.

Gegalvaniseerde afwerking

Normaliter oxideren koperen douchekoppen na verloop van tijd. Oxidereren is een ander woord voor roesten. Koper oxideert, waarbij een blauwgroene laag ontstaat. De koperen douchekoppen van Meir zijn daarom niet gemaakt van koper, maar voorzien van een koperkleurige toplaag. De kranen zijn gemaakt van messing en als finishing touch voorzien van een gegalvaniseerde afwerking in een koper en gouden kleur. Bij galvaniseren wordt het materiaal messing onder stroom gezet en in een kleurbad gedompeld. Hierdoor wordt de kraan voorzien van een zeer slijtvaste laag. Dit proces zorgt ervoor dat je tientallen jaren lang kunt genieten van je gekleurde kraan.

Verschillende soorten douchekoppen

Bij Mastello verkopen we verschillende soorten koperen douchekoppen van het Australische merk Meir. Het zijn grote douchekoppen waar je heerlijk onder kunt douchen. Voor een optimaal genietmoment kies je voor onze 200mm grote koperen douchekop. Douchen onder deze koperen douchekop met douche arm is een waar genot. Je kunt de koperen douchekop 200mm ook combineren met een glijstangset met handdouche.

Een koperen badkamer met Meir

Meir is de ster onder de gekleurde kranen. In ons assortiment vind je de volgende koperen kranen van Meir:

De collectie van Meir kenmerkt zich door het strakke design in combinatie met innovatieve kleuren. Naast douchekoppen en andere douche accessoires in koperkleur, heeft Meir ook een mat zwarte lijn en rosé gouden lijn. Op alle producten van Meir ontvang je 10 jaar garantie.

Eisen voor een grote douchekop

Om te genieten van de beste douche ervaring met onze koperen douchekop is het belangrijk om na te gaan hoe oud je huidige ketel is. Nieuwe ketels hebben een hogere waterdruk waardoor je onder de douche geniet van een grote en constante waterstraal. Oudere ketels hebben vaak een lagere waterdruk waardoor de stroom water in combinatie met de druk vanuit de koper douchekop tegen kan vallen. Bij een badkamerverbouwing is het dan ook een goed idee om na te denken over het vervangen van een ketel. Hierdoor kun je optimaal genieten van de beste douche ervaring.

Service van Mastello

Bij Mastello kun je terecht voor de mooiste koperen douchekoppen. In de koper-lijn van Meir vind je nog meer koperen badkamer accessoires om jouw complete badkamer te voorzien van bij elkaar passende koperen elementen. Daarnaast kun je ook op onze webshop terecht voor solid surface, inbouw badkranen, zwarte keukenkranen en een opbouw doucheset. Kijk ook bij onze grote regendouche koppen!

Heb je vragen over onze koperen-gouden douchekop of over de webshop van Mastello? Neem dan contact op met onze klantenservice. Als je onze producten in het echt wilt zien kun je ons bellen voor een afspraak. In onze showroom in Hilversum staan al onze producten uitgestald waarna je geïnformeerd je aankopen kunt doen.