Koperen doucheset

Koperen doucheset

Een doucheset in je badkamer zorgt voor een dagelijks ultiem ontspanningsmoment. Met een koperen doucheset maak je je nieuwe badkamer compleet. Een doucheset bestaat vaak uit een grote douchekop, een glijstang en in enkele gevallen een kleine handdouche. De koper kleur in combinatie met het strakke, moderne design staat prachtig in elke badkamer. Met een doucheset koper van Mastello wordt douchen iedere dag weer een waar genot. Met welke nostalgische doucheset verrijk jij je badkamer?

Koperen doucheset kopen

Het kopen van een koperen doucheset is ten eerste handig door het gemak. In één keer koop je alles wat je nodig hebt, waardoor je bij het installeren niet terug hoeft naar de bouwmarkt voor een hoofddouche en handdouche. Daarnaast is het kopen van een koperen doucheset een stuk voordeliger dan als je elk item apart koopt. Hiernaast is de stijl van alle producten ook hetzelfde, wat de uniformiteit van je badkamer bevordert. In een handomdraai is jouw badkamer met een ‘touch’ van koper compleet.

Koperen afwerking

We krijgen vaak vragen over de koperen afwerking van onze doucheset. Mensen zijn bang dat de koperen glijstang, koperen handdouche en koperen kraan gaan oxideren. Oxideren wordt ook wel roesten genoemd. Als koper gaat roesten dan slaat het groen uit, zoals bij het Vrijheidsbeeld in New York is gebeurd. Onze producten zijn voorzien van een gegalvaniseerde afwerking waardoor het oxidatieproces wordt verminderd. Natuurlijk is het schoonmaken van de koperen doucheset nog steeds nodig, alleen hecht roest zich minder snel. Gebruik bij het schoonmaken geen schuursponsjes, maar maak de koperen kranen schoon met een warm doekje met zeep. Hierdoor kun je lang genieten van je prachtige koperen doucheset.

Een koperen kraan kopen van Meir

Onze koperen douchesets zijn van het Australische merk Meir. Dit luxe sanitair merk levert alleen hoogwaardige kwaliteit en unieke designs. Mastello is het enige verkooppunt van dit prachtige merk in Europa. Hierdoor weet je zeker dat je jouw koperen doucheset niet snel in andere badkamers tegen zal komen. Met de aankoop van een koperen doucheset haal je gegarandeerd een unieke eyecatcher in huis. Ook voor een zwarte kranen kun je bij ons terecht. Binnen ons assortiment vind je de volgende koperen kranen en andere koperen douche accessoires:

Service van Mastello

Mocht je twijfelen over de aankoop van een koperen doucheset dan kun je onze producten ook altijd bekijken in onze showroom. In Hilversum worden onze producten getoond. Hierdoor kan je een weloverwogen keuze maken voor de perfecte koperen doucheset voor jouw badkamer. Werp naast onze klassieke kranen voor in de douche ook gelijk een blik op onze toilet accessoires en bad accessoires van nostalgisch koper, RVS of rose-goud.

Naast ons koperen assortiment kan je ook bij ons terecht voor een zwarte doucheset van het prachtige Australische merk Meir. Op al onze producten van Meir ontvang je maarliefst 10 jaar garantie. Als je bij Mastello bestelt krijg je bovendien je bestelling gratis thuisbezorgd. Naast gratis verzending heb je ook nog eens 30 dagen bedenktijd. Dat is wel zo fijn. Aangezien we alles op voorraad hebben heb je geen last van lange levertijden. Binnen 10 werkdagen kun je al genieten van je nieuwe koperen doucheset. Heb je vragen over een van onze koperen douchesets of heb je een opmerking? Bel gerust onze klantenservice voor meer informatie!