Koperen regendouche

Koperen regendouche

Op zoek naar een koperen regendouche? Bij Mastello verkopen we unieke design regendouches met een prachtige koperen gouden afwerking. Met een grote koperen regendouche wordt douchen iedere dag weer een waar genot.

Haal het wellness gevoel in huis met een grote regendouche

Heerlijk ontspannen tijdens het douchen doe je met een koperen regendouche. Het regen effect van een grote regendouche kalmeert je binnen een paar minuten zonder dat je het doorhebt. Ga voor ultiem comfort met een koperen hoofddouche 20 cm. De gouden koperen regendouche past goed bij verschillende badkamerstijlen. Het is de perfecte aanvulling op een badkamer met een moderne stijl, brocante stijl, klassieke stijl of Scandinavische stijl.

Geen oxidatie door gegalvaniseerde afwerking

Normaal gesproken treedt bij koper een oxidatieproces op, waardoor het koper een groene kleur krijgt. Vooral bij oud koper is dit het geval. Bij de regendouche in koper goud kleur van Mastello gebeurt dit niet. Onze koperen regendouches zijn gemaakt van messing met daaroverheen een gegalvaniseerde koperen laag. Hierdoor krijgt de regendouche de mooie koperen look die je ziet bij onze producten. Het is dan ook een koperkleurige regendouche in plaats van een douchekop gemaakt van koper. Het grote voordeel hiervan is dat oxidatie, ofwel het roesten, niet langer optreedt. Dit betekent dat je jarenlang plezier hebt van een koperen regendouche van Mastello.

Verschillende regendouche sets

Onze koperen regendouche hoofddouche kun je makkelijk kopen als koperen gouden regendouche set. Bij Mastello bieden we twee regendouche sets aan. De ene koperen regendouche set bestaat uit een koperen regendouche kop en een koperen wandmengkraan. De andere set bestaat uit een mix van een koperkleurige/goudkleurige douchekop plus wandmengkraan en een kleine handdouche. Daarnaast heb je de keuze tussen een regendouche met plafondarm en een regendouche met wandarm.

Hoogwaardige kwaliteit van Meir

Onze koperen regendouche en de gehele koperkleurige collectie is afkomstig van het Australische merk Meir. Dit merk levert hoogwaardige kwaliteit in combinatie met de mooie designs in innovatieve kleuren. Hierdoor weet je als klant dat je unieke producten in huis haalt, die je niet zomaar in alle badkamers terugziet. Door middel van de robuuste gegalvaniseerde afwerking is een product van Meir een product waar je tientallen jaren plezier van hebt. Op onze koperen producten van Meir zit altijd 10 jaar garantie. Binnen ons assortiment vind je de volgende koperen kranen:

Eisen voor een heerlijke douche

Een koperen regendouche verspreidt de beste regenstralen als je in het bezit bent van een redelijk nieuwe ketel. Oude ketels hebben minder druk waardoor de grote regendouche kop minder het ‘regen’ effect verspreidt. Voordat je je douchekop gaat vervangen voor de grote koperen regendouche raden we je dan ook aan om je ketel door middel van een onderhoudsbeurt te laten checken.

Service van Mastello

De trend op het gebied van sanitair is wel de koper touch. Hiermee zorg door je door middel van kleine details (zoals een koperen douchekop) ervoor dat je badkamer een luxe uitstraling krijgt, zonder dat je hier veel geld voor neer hoeft te leggen. Bij Mastello kun je naast onze mooie koper douche ook terecht voor koperen kranen, mat zwarte kranen, rosé gouden kranen, en verschillende type kranen als vrijstaande badkranen en inbouw badkranen. Niet alleen de badkamer kun je met onze producten een upgrade geven, maar ook de toiletruimte. Bijvoorbeeld met een hangend toilet of een koperen kraan als toilet accessoire.

Voor vragen over onze koperen/gouden regendouches kun je altijd kijken bij onze veelgestelde vragen. Natuurlijk kun je ook terecht bij onze klantenservice met al je vragen en opmerkingen. Wil je daarnaast onze gouden koperen regendouche koppen in het echt zien? Dan kun je ons bezoeken in Hilversum. In onze showroom kun je alle producten van Mastello bewonderen en kopen.