Koperen wastafelkraan

Koperen wastafelkraan

Nieuw in het assortiment van Mastello zijn de koperen wastafelkranen. Een koperen kraan staat prachtig in combinatie met een badmeubel van hout, keramiek, solid surface of marmer. De koperen wastafelkranen van Mastello geven zelfs de meest standaard wastafel een unieke look. Ben je een liefhebber van ronde vormen en strakke lijnen in de badkamer? Dan is een koperen wastafelkraan echt iets voor jou.

Inbouw of opbouw kraan kopen

Een koperen wastafelkraan is te koop in twee verschillende varianten. De eerste variant is een koperen inbouw wastafelkraan. Bij een wastafelkraan inbouw wordt de kraan in de wand verwerkt. Een inbouw wastafelkraan (of inbouw wastafelmengkraan) wordt daarom ook wel wandmengkraan genoemd. Enkel de essentiële onderdelen van de koperen kraan zijn zichtbaar. Dit geeft de kraan een strak en modern uiterlijk. Bovendien blijft er bij een kraan in de wand meer ruimte over op het badmeubel.

Je kunt de koperen inbouw wastafelkranen van Mastello een eigen look geven, bijvoorbeeld met de koperen kruisknoppen set van Meir. Met de stijlvolle draaiknoppen in deze set bepaal je eenvoudig de juiste temperatuur en waterstraal. De andere optie bij een inbouw wastafelkraan is een ééngreeps- of éénhendel kraan. Hiermee bepaal je met één hendel warm en koud én de hoeveelheid water die uit de koperen kraan komt.

De tweede variant is een koperen opbouw wastafelkraan. Bij een wastafelkraan opbouw wordt de koperen kraan op het badmeubel gemonteerd in plaats van in de wand. Bij Mastello heb je de keuze uit een opbouw wastafelkraan met lage uitloop of een met hoge uitloop. Een koperen wastafelkraan met hoge uitloop kan handig zijn als je je gezicht onder de kraan wilt wassen of je haren wilt uitspoelen.

Koperen wastafelkranen van Meir

Onze koperen wastafelkranen zijn van het Australische merk Meir. Het eigentijdse design in combinatie met de prachtige koperen kleur zorgen ervoor dat we keer op keer verliefd worden op deze producten. Niet alleen is het uiterlijk van deze producten zeer uniek, ze zijn ook gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Op alle producten van Meir zit 10 jaar garantie. De koperen kranen die wij in het assortiment hebben zijn:

Service van Mastello

Consumenten kopen steeds meer online, toch kan het soms fijn zijn om producten in het echt te bekijken. Wij bieden hier de kans toe met onze showroom in Hilversum. In onze showroom staan al onze producten uitgestald waardoor je de perfecte koperen wastafelkranen voor jouw huis uit kan zoeken. Naast onze koper serie, kun je hier ook terecht voor zwarte, rose-goud en RVS kranen. Zoals eerder aangegeven zit op alle producten van Meir 10 jaar garantie. Daarnaast profiteer je bij Mastello van een gratis verzending. Twijfel je toch nog een beetje over je aankoop? Maak je geen zorgen, bij ons heb je altijd 30 dagen bedenktijd.

Heb je vragen over een koperen wastafelkraan neem dan gerust contact op met onze klantenservice! We helpen je graag met al je vragen. Ook kan je kijken bij onze veelgestelde vragen en onze algemene voorwaarden.