Rosé gouden accessoires

Heb jij een rosé gouden keukenkraan of rosé gouden badkraan gekocht en wil jij jouw keuken of badkamer helemaal afmaken? Dan doe je dat met de rosé gouden accessoires. Denk hierbij aan badkameraccessoires zoals een handdoekrek of -haakje. Maar ook rosé gouden handpompjes en wc rol houders vind je bij Mastello. Wij hebben een ruim assortiment aan rosé accessoires. Bekijk ons aanbod en laat je inspireren.

Maak je badkamer af met rosé gouden accessoires

Niets is mooier dan een badkamer waarin alles klopt. Er hangt een mooie badkamerspiegel, de handdoeken matchen bij de badmat en er staan fijne zeepjes in een mooie verpakking. Maar dit alles is pas mogelijk als de basis klopt. Door de muur en vloer mooi te betegelen, een mooie kraan en bijbehorende badkamer accessoires te vinden, creëer je een mooie basis voor je badkamer. Zo horen bij een een mooie rosé gouden kraan, natuurlijk ook mooie rosé accessoires.

Kies daarom voor de mooie rosé accessoires van het merk Meir. Kies bijvoorbeeld rosé gouden handdoekhouder enkel. Aan deze handdoekhouder hang je makkelijk je handdoek te drogen, na het badderen. Hij is heel fijn om te gebruiken in de badkamer, maar deze rosé accessoire kan ook in de keuken hangen. Dit exemplaar is enkel, maar ook te verkrijgen met dubbele ophangstang. Hij is gemakkelijk te combineren met onze andere rosé accessoires en past perfect bij de rosé gouden kranen en douches van Meir. Maar hij is ook prachtig op zichzelf staand.

Rosé gouden accessoires van Meir

Bij Mastello vind je de rosé gouden douches, kranen en accessoires, van het Australische merk Meir. Wij verkopen al jaren de prachtige producten van het merk Meir en kunnen niet genoeg zeggen hoe mooi wij dit merk vinden. De rosé accessoires kenmerken zich door de massieve constructie met strakke uitlijning. De rosé accessoires zijn fijn in gebruik en van super kwaliteit. De rosé accessoires van messing laat Meir onder stroom onderdompelen in een kleurbad, dit wordt ‘galvaniseren’ of ‘electroplating’ genoemd. Deze techniek zorgt ervoor dat de accessoires de rosé gouden kleur krijgen. Daarnaast zorgt het voor een sterke laag die nauwelijks slijt. Om dit te garanderen, geeft Meir 10 jaar garantie op haar rosé gouden kranen. De rosé douches van Meir zijn een goede en duurzame keuze voor de lange termijn.

Service van Mastello

Badkamerkranen, douches en accessoires in de kleur rosé goud zijn een echte trend. Naast dat je bij Mastello een ruim aanbod aan rosé accessoires vindt, profiteer je een goede service. Zo krijg je 10 jaar garantie en profiteer je altijd van gratis bezorging van je bestelling. Maak jouw badkamer helemaal af met een van onze mooie rosé accessoires. Ook voor een rosé gouden keukenkraan, rosé gouden badkranen en andere rosé gouden kranen ben je bij Mastello aan het juiste adres.