Rosé gouden badkranen

Ben jij de gelukkige eigenaar van een badkuip in huis? Wat een luxe! Badderen is namelijk voor velen dé manier om even echt te kunnen ontspannen. Toch komt een mooie badkuip pas echt tot zijn recht met een fraaie badkraan. Wil jij het ultieme plaatje creëren in je badkamer? Ga dan voor een rosé gouden badkraan van Mastello. De rosé gouden badkraan maakt van ieder bad een ware eyecatcher!

Soorten rosé gouden badkranen

De rosé gouden badkranen van Mastello zijn uniek in hun soort. Het slanke uiterlijk van de kranen zal zeker de aandacht trekken in je badkamer. Wij hebben twee typen badkranen in een rosé gouden kleur: één met handdouche en één zonder handdouche. Doe jij tijdens het badderen een flinke scheut badolie in het water? Dan is een handdouche na afloop erg prettig. Met een handdouche kun je na het badderen de olie gemakkelijk van je lichaam afspoelen. Ook kun je de handdouche gebruiken om het bad mee schoon te spoelen. Dit maakt het schoonmaken van de badkamer een stuk sneller en eenvoudiger. Heb je een vrijstaand bad en wil je dit zo ‘clean’ mogelijk houden. Dan is een slanke vrijstaande badkraan zonder handdouche een uitkomst. Deze rosé gouden parel past perfect in een minimalistische badkamerstijl. Less is more!

Rosé gouden badkranen van Meir

Het geheim van onze prachtige rosé gouden badkranen? Dan zeggen wij ’Meir’! Meir is pionier in gekleurde kranen en levert enkel kranen van hoge kwaliteit. De kranen van Meir zijn gemaakt van messing en middels electroplating voorzien van een gekleurde laag. Door electroplating ontstaat een kleurlaag die niet tot nauwelijks slijt. Hierdoor kun jij tientallen jaren genieten van je rosé gouden badkraan! Geloof je ons niet? Meir geeft niet voor niets 10 jaar garantie op de afwerking van al haar gekleurde kranen.

Rosé gouden kranen van Meir schoonmaken

Door het unieke proces van electroplating zijn de rosé gouden kranen van Meir zeer slijtvast. Wel raden we je aan om de producten op de juiste manier schoon te maken. Schoonmaakartikelen kunnen immers erg agressief zijn en een verkeerd gebruik hiervan is voor geen enkele kraan een pretje. We vertellen je er graag over in onze schoonmaakblog.

Service van Mastello

Een flinke scheut badolie, een mooi boek én natuurlijk een rosé gouden badkraan van Mastello, je verwenmomentje is nu compleet. Bestel je rosé gouden badkraan op onze website en geniet van gratis verzending van je bestelling. Neem ook even een kijkje bij onze andere rosé gouden badkamer accessoires. Hiermee maak je rosé gouden badkamer compleet.