Rosé gouden doucheset

Soms is één accessoire al genoeg om je badkamer een nieuwe look-and-feel te geven. Met een rosé gouden doucheset van Meir is dit absoluut het geval. De rosé gouden doucheset van Meir is een echte eyecatcher die er in iedere badkamer uitspringt. Kun jij niet wachten tot je van dit trendy rosé gouden accessoire kunt genieten? Bestel dan je rosé gouden doucheset bij Mastello.nl en profiteer van een bijzonder hoge kwaliteit én gratis verzending.

Gekleurde kranen

De gekleurde kraan is hip: je ziet hem steeds vaker voorbijkomen. Waarom? Met een gekleurde kraan kun je in één keer je badkamer, keuken of toilet een nieuwe look geven. Met een gekleurde kraan in huis heb je minder andere bad-, douche- en wastafel accessoires nodig. De kraan doet namelijk het werk. Combineer de gekleurde kraan het met een simpele tegel en voilà, je badkamer zal heel anders ogen.

Soorten rosé gouden douchesets

Bij Mastello heb je de keuze uit verschillende soorten douchesets. Stel jezelf daarom de vraag wat je het meest prettig vindt bij het douchen. Iedere rosé gouden douche set is voorzien van een grote douchekop. Maar waar wil je dat het water vandaan komt? Bevestig je de rosé gouden douchekop met een wandarm, of wil je dat het warme water als een regen op je schouders valt? In dit geval kun je de douchekop bevestigen met een plafondarm. Vind je het fijn om een extra handdouche te hebben, bijvoorbeeld om jezelf af te spoelen zonder je haren nat te maken? Dan is onze rosé gouden douche set mét handdouche een uitstekende keuze. Bij geen enkele rosé gouden doucheset zijn de buizen en leidingen zichtbaar, waardoor de doucheruimte strak en ruimtelijk zal ogen.

Beschik je niet over een douche, maar juist over een bad? Geen zorgen, ook dan kun je bij Mastello terecht. Wij hebben twee prachtige rosé gouden inbouw badkranen in ons assortiment, één met handdouche en één zonder.

Rosé gouden doucheset van Meir

Al onze rosé gouden douchesets en rosé gouden badsets zijn afkomstig van het Australische merk Meir. De kranen van Meir zijn gemaakt van messing en vervolgens gegalvaniseerd. Hierbij ontstaat een gekleurde slijtvaste laag die van hoogwaardige kwaliteit is. Meir’s rosé gouden douchesets en andere gekleurde kranen gaan jaren mee. Niet voor niets geeft Meir 10 jaar garantie op haar kranen!

Service van Mastello

Wil jij je badkamer opfrissen met een rosé gouden doucheset van Meir? Bij Mastello zit je goed! Bij ons profiteer je van 10 jaar garantie op je Meir producten. Daarnaast wordt iedere kraan gratis bij je thuisbezorgd. Wil je advies inwinnen over onze rosé gouden douchesets, dan kun je ons altijd even bellen of mailen. Wij helpen je graag!