Rosé gouden sifons en pluggen

Ben je al geslaagd voor een rosé gouden kraan en wil je de rest van de accessoires in je badkamer of toiletruimte ook in een rosé gouden kleur? Dan zal een rosé gouden sifon voor een prachtig geheel zorgen. Een rosé gouden sifon, ook wel een zwanenhals of waterslot genoemd, past erg goed bij andere rosé gouden accessoires. Naast sifons, heeft Mastello nu ook pluggen in rosé gouden kleur. Een goede plug, ook wel een stop genoemd, is een essentieel item in je bad of wastafel. Zonder plug blijft het warme water immers niet in je bad staan. Bestel nu je rosé gouden wastafel accessoires en bad accessoires bij Mastello, en maak je badkamer helemaal af!

Soorten rosé gouden sifons en pluggen

Meir heeft twee soorten rosé gouden pluggen: een pop-up clickwaste met overloop en een pop-up clickwaste zonder overloop. De plug met overloop functie zorgt ervoor dat je bad niet overstroomt mocht het water te hoog komen te staan. Een overloop is een klein gat in de zijkant van je wastafel of bad. De overloop zorgt ervoor dat het teveel aan water op tijd wordt afgevoerd, voordat de wastafel of het bad overloopt. Heb jij een overloop in je bad of wastafel? Dan heb je ook een plug mét overloop nodig.

Onze rosé gouden sifon hebben wij in één variant in de universele maat 5/4. De rosé gouden sifon is goed te combineren met andere rosé gouden producten van Meir.

Rosé gouden sifons en pluggen van Meir

De rosé gouden sifons en pluggen in ons assortiment zijn van het Australische merk Meir. Meir staat garant voor hoge kwaliteit producten. Alle rosé gouden kranen en accessoires van Meir zijn gemaakt van het materiaal messing en hebben een gegalvaniseerde afwerking. Bij galvaniseren wordt een zeer slijtvaste kleurlaag aangebracht. Door dit proces, kunnen de rosé gouden sifons en pluggen, kranen en andere accessoires jarenlang mee. Meir geeft niet voor niets 10 jaar garantie op haar producten.

Let wel goed op bij het schoonmaken van je rosé gouden producten. Gebruik geen schuursponsje of agressieve schoonmaakmiddelen, maar reinig het product met een warm doekje en wat groene zeep. Dit is meer dan genoeg!

Service van Mastello

De rosé gouden sifons van Mastello zijn echte design sifons. Ook de rosé gouden pluggen mogen er wezen. Door de hoge kwaliteit en bijzonder mooie kleur, zijn de sifons en pluggen echt een aanwinst voor je huis. Je kunt de rosé gouden sifons en pluggen gemakkelijk online bestellen. Bij Mastello geniet je altijd van gratis levering. Bovendien krijg je 10 jaar garantie op je Meir-product.

Naast rosé gouden sifons en pluggen, kun je bij Mastello ook terecht voor kranen en bijbehorende accessoires in mat goud, zwart, koper of RVS look. Je kunt al onze producten ook bekijken in onze showroom in Hilversum. We heten je er graag welkom!