Rosé gouden wastafelkraan

De rosé gouden wastafelkraan is hét accessoire voor boven je badmeubel. Wij zien dat rosé gouden kranen je badkamer net dat beetje extra kunnen geven. Je kunt een rosé gouden kraan goed gebruiken als ‘accentkleur’, in het bijzonder in combinatie met een donkere wand. Maar je kunt een rosé gouden wastafelkraan ook goed combineren met een witte of gekleurde tegel. Kortom, een rosé gouden kraan is altijd een goed idee. Ben jij benieuwd welke rosé gouden wastafelkranen wij in het assortiment hebben? Neem dan snel een kijkje!

Soorten rosé gouden wastafelkranen

Mastello heeft verschillende typen rosé gouden wastafelkranen in het assortiment. Zo hebben we rosé gouden wastafelkranen die je op de wand boven het badmeubel kunt bevestigen, dit noemen we ook wel een ‘inbouw’ wastafelkraan. Een ‘opbouw’ wastafelkraan kun je juist weer bevestigen op het badmeubel zelf. Die laatste hebben we in verschillende maten. Zo hebben wij een rosé gouden wastafelkraan met een hoogte van 16,5 cm, 17,5 cm en een verhoogde wastafelkraan van 31 cm. Het strakke design van iedere kraan is hetzelfde en zorgt voor een elegante en luxe uitstraling. Ben jij al om?

Rosé gouden kranen van Meir

Al onze rosé gouden wastafelkranen zijn van het merk Meir. Meir is de ster onder de gekleurde kranen. Niet alleen is het uiterlijk van Meir’s kranen uniek, ook zijn de kranen van hoge kwaliteit. Op alle Meir-kranen ontvang je maarliefst 10 jaar garantie. De rosé gouden kranen die we van Meir in het assortiment hebben zijn:

Service van Mastello

Bij Mastello kun je eenvoudig online je rosé gouden wastafelkraan bestellen. Bestel je de kraan online? Dan profiteer je van gratis verzending op jouw Meir-kraan. Daarnaast geniet van 10 jaar garantie op al onze Meir producten. Vind je het prettig om onze rosé gouden wastafelkranen in het echt te bekijken? Kom dan even langs in onze showroom in Hilversum. Naast onze rosé gouden kranen, kun je hier ook terecht voor andere rosé gouden accessoires voor in de badkamer, keuken of het toilet. Wij heten je er graag welkom!