RVS Doucheset

RVS doucheset

Hoe fijn is het om na een lange, drukke dag thuis te komen van werk en een lekkere, ontspannen douche te nemen voordat je je weer stort op de andere huishoudelijke klusjes? Mastello draagt graag bij aan deze ervaring door de mooiste RVS douchesets aan te bieden van de beste kwaliteit. Met onze RVS douchesets kun je rekenen op goede kwaliteit. Daarnaast geven ze je badkamer een luxe uitstraling. De mooiste RVS douchesets vind je bij Mastello! Bij ons heb je keuze uit RVS opbouw douchesets en RVS inbouw douchesets.

Ontspan met een RVS doucheset van Mastello

Een RVS doucheset van Mastello is gemaakt van het beste roest- en vlekvrije staal. Hierdoor kun je nog lang na aankoop van een RVS doucheset genieten. De vele varianten RVS douchesets die Mastello aanbiedt zorgen ervoor dat wij voor iedereen een perfecte doucheset in huis hebben. Wij helpen je bij het uitkiezen van de juiste RVS doucheset voor in je badkamer. Van een minimalistische doucheset, fijne RVS douchekop tot een luxe RVS regendouche, Mastello heeft het!

Mooie uitstraling en afwerking

Roestvrij staal is beter te vervormen dan andere materialen en het is op verschillende manieren af te werken. Dit geeft het RVS materiaal zijn mooie uitstraling.

Zelfherstellend mechanisme

Het roestvrije staal bevat een laag met een zelfherstellende eigenschap. Hierdoor hebben RVS douchesets een hoge corrosiebestendigheid. Bij Mastello heb je na aankoop nog 15 jaar garantie op het RVS materiaal en 3 jaar garantie op het Kerox keramische binnenwerk van onze producten.

Bestel je RVS doucheset nu bij Mastello

Mastello bied je al deze voordelen aan voor een scherpe prijs. Voordat je online bestelt, is het mogelijk een RVS doucheset te bekijken in onze winkel in Hilversum. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of klik hier voor onze openingstijden. Nadat je besloten hebt je badkamer te verrijken met een Mastello RVS doucheset, leveren wij deze binnen 5 werkdagen bij je thuis! Ook voor een zwarte kranen of koperen kranen ben je bij Mastello aan het juiste adres!