RVS Keukenkranen

RVS keukenkranen

Natuurlijk is een goede kwaliteitskraan niet alleen belangrijk in de badkamer, maar ook in de keuken. Mastello heeft een uitgebreid aanbod aan RVS keukenkranen die een prachtige, minimalistische uitstraling geven aan je keuken. Door de simpele, kleine en strakke vormgeving van onze RVS keukenkranen passen deze bij verschillende keukeninterieurs.

Combineer onze RVS keukenkranen voor een optimaal effect

De RVS keukenkranen van Mastello zijn prima te combineren met andere producten uit onze collectie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ons aanbod wasbakken en waskommen. Door het combineren van de kwaliteiten en eigenschappen van verschillende producten, creëer je een optimaal effect in je keuken. Eigenschappen die onze RVS keukenkranen omschrijven zijn minimalistisch, gemaakt van roest- en vlekvrij staal, duurzaam en hebben een luxe uitstraling.

Keukenkranen van roestvrij staal

Een belangrijke reden voor het gebruik van roestvrij staal voor keukenkranen is de mooie uitstraling die het biedt. Het is beter te vervormen dan andere materialen en het is op verschillende manieren af te werken.

Een ander groot voordeel van de RVS keukenkranen is de hygiëne. Het harde staal is geen geschikte plek voor bacteriën en blijft schoon zonder dat daar al te veel onderhoud voor nodig is.

Tot slot zijn RVS keukenkranen een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Eén van de kenmerken van roestvrij staal is het zelfherstellende oppervlak van het materiaal. Een RVS keukenkraan gaat nog lang na aankoop mee, behoudt zijn kwaliteit en is recyclebaar.

Bij Mastello heb je na aankoop nog 15 jaar garantie op de RVS keukenkranen en 3 jaar garantie op het Kerox keramische binnenwerk van onze producten. In ons assortiment hebben wij nog veel meer diverse soorten RVS kranen, zoals RVS badkranen en RVS wastafelkranen.

Bestel je RVS keukenkranen nu bij Mastello

Mastello biedt je al deze voordelen aan voor een scherpe prijs. Voordat je online bestelt, is het mogelijk de RVS keukenkranen te bekijken in onze winkel in Hilversum. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak en bekijk onze contactpagina voor openingstijden. Nadat je besloten hebt je keuken te verrijken met één van de Mastello RVS keukenkranen, leveren wij deze binnen 5 werkdagen bij je thuis! Ben je niet op zoek naar een RVS keukenkranen? In ons assortiment hebben we ook zwarte keukenkranen en koperen keukenkranen. Bekijk ons assortiment!