Zwarte badkraan

Zwarte badkraan

Maak van het baden een heerlijke beleving en kies voor een prachtige zwarte badkraan van Meir! Dankzij de robuuste uitstraling van dit merk krijgt je badkamer een moderne en hippe oogslag. De duurzame afwerking van de zwarte badkraan zorgt ervoor dat je er nog jaren plezier aan beleeft! Om je badkamer compleet te maken biedt Mastello ook nog vele andere producten aan, zoals zwarte douchesets, zwarte wastafelkranen en zwarte keukenkranen die zullen matchen met je zwarte badkraan.

Duurzame zwarte badkraan

De zwarte badkraan van Meir heeft naast het originele uiterlijk nog een groot voordeel ten opzichte van zwarte badkranen van andere merken. Andere mat zwarte kranen roesten snel en brokkelen makkelijk af. Veel fabrikanten kiezen er namelijk voor om ze te poedercoaten of van spuitwerk te voorzien. Hierdoor zijn de kranen niet goed beschermd tegen roest en beschadiging. Kies je voor een zwarte badkraan van Meir dan heb je deze problemen niet. Alle zwarte badkranen van dit merk zijn gegalvaniseerd; goed beschermd tegen roest en eenvoudig in het onderhoud. Deze afwerking zorgt er ook voor dat de zwarte badkranen die mooie zwarte kleur krijgen. Combineer de zwarte badkranen ook met bijvoorbeeld zwarte bad accessoires en zeep accessoires voor één geheel in je badkamer.

Combineer met een doucheset

Maak van je badkamer een mooi geheel door de zwarte badkraan te combineren met andere zwarte parels van Meir. Een doucheset is bijvoorbeeld heel handig in gebruik. De strakke vormen zorgen ervoor dat het makkelijk schoon te maken is en uiteraard is de doucheset die je aanschaft, zoals alle producten van Meir, gegalvaniseerd afgewerkt. Geniet van een uitgebreide wasbeurt onder de ronde zwarte regendouche en spoel daarna af met de geïntegreerde handdouche door te schakelen met de handige omstel. Je kunt ook kiezen voor een zwarte badkraan met handdouche, zodat je het bad kunt laten vollopen, maar je zelf ook naderhand kunt afspoelen. Bij Mastello is alles mogelijk, dus zorg dat de zwarte badkraan niet je enige aankoop wordt!

Wastafelkraan: rond of recht?

Ook voor wastafelkranen zijn er verschillende varianten in stijl en afmeting voorhanden die zeer goed zullen pas bij de zwarte badkraan. Heb je een moderne rechthoekige wastafel? Kies dan één van de strakke industriële zwarte wastafelkranen met rechte hoeken en lijnen. Bij een klassieke wastafel komt misschien de rondere wastafelkraan beter tot zijn recht, maar ook de zwarte robuuste Swivel mengkraan kan juist prachtig staan. Wanneer je nog handdoek accessoires, zoals een handdoekhaakje of legplank, nodig hebt in de stijl van de wastafelkraan of zwarte badkraan, kijk dan gerust bij de accessoires op onze website!

Service van Mastello

Wil je mooie zwarte opbouw of inbouw badkranen kopen? Dan ben je bij Mastello aan het juiste adres. Bij ons kun je slagen voor een mat zwarte badkraan van hoogwaardige kwaliteit. Een mat zwarte badkraan geeft je badkamer een exclusieve uitstraling. Als je een vrijstaand bad hebt, raden wij je aan om voor een vrijstaande badkraan zwart te kiezen. Vrijstaande badkranen zwart in combinatie met vrijstaande baden zorgen voor een luxe uitstraling. Benieuwd welke zwarte kranen wij in het assortiment hebben? bekijk dan ook onze andere pagina's:

Wil je extra informatie over onze zwarte parels, een bepaald type zwarte badkraan of wil je meer weten over onze service? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Daarnaast raden we aan om ook even naar de veelgestelde vragen te kijken, want wellicht vind je hier het antwoord op je vraag.