Meir mat zwarte doucheset 06 vierkant met douchekop 300 mm

Meir mat zwarte doucheset 06 vierkant met douchekop 300 mm

SKU: DS06

Wil je een moderne look en feel in je badkamer? Met de vierkante douche set van Meir geef je een moderne uitstraling aan je badkamer. De set bestaat uit een douchekop met een ‘water-in-let’ systeem. Hierdoor kan deze doucheset zowel als een bodem of top wateraansluiting geïnstalleerd worden.

  • Douche heeft een half duims G1/2 aansluiting
  • Wandmengkraan wordt geleverd inclusief alle inbouw onderdelen
  • Doucheset is voorzien van glijstang, waardoor de hoogte van de handdouche versteld kan worden
  • Producten van Meir zijn gegalvaniseerd afgewerkt. Dit maakt de doucheset krasbestendiger en slijtvaster dan producten met een traditionele poedercoat afwerking
  • Schoonmaakadvies: gebruik geen schuursponsjes, maar maak het product schoon met een warm doekje met zeep

Deze doucheset bestaat uit:

  • Mat zwarte Meir vierkante hoofddouche 300 mm met wandarm
  • Mat zwarte Meir vierkante wandmengkraan om de temperatuur en waterkracht te bepalen
  • Mat zwarte Meir glijstang met vierkante handdouche. Op de glijstang zit een switch die het eenvoudig schakelen tussen de hoofd- en handdouche mogelijk maakt
Productdetails
MerkMeir Black
LeveringskostenGratis levering!
Garantie binnenwerken3 jaar
Garantie onderdelen1 jaar
MateriaalMessing (loodvrij)
AfwerkingMat zwart gegalvaniseerd (electroplated)
KleurZwart
BinnenwerkKerox
Inbouwdiepte minimaal4,5 cm
Inbouwdiepte maximaal7 cm
Inclusief inbouw onderdelenJa
Keramische schijvenJa
Te bezichtigen in de showroomJa
WerktekeningDownload hier
GebruiksaanwijzingDownload hier
CatalogusDownload hier
Liter per minuut6L bij 3 Bar
Beoordelingen

Wees de eerste om dit product te waarderen

Schrijf je eigen recensie

Schrijf je eigen recensie

FAQ

De kranen en douches van Meir zijn zo ontworpen om hoge druk te weerstaan en tegelijkertijd de lagedruksystemen nog steeds te laten functioneren. Voor het gebruik van kranen en douches van Meir zijn leidingdruk systemen nodig zoals watertanks.

Het aanbevolen waterdruk bereik is: 
- 1 Bar minimum - 100 Bar maximum.

Meir kranen mogen niet worden gebruikt buiten het aangegeven waterdruk maximum. Hierdoor zal de kraan niet functioneren zoals het hoort en hierdoor kunt u ook geen gebruik maken van de garantie. Neem bij twijfel contact op met uw aannemer, loodgieter of architect.

Ja, Meir producten zijn te gebruiken in de meeste Europese huizen. Mastello is de officiële en enige verkoper van Meir producten in Europa. Dus voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Het is daarentegen altijd aan te raden om de product technische specificaties te overleggen met uw aannemer, loodgieter of architect, om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan uw lokale sanitair. Bij het tabje ‘Productomschrijving’ bij een product kunt u de werktekeningen en gebruiksaanwijzingen eenvoudig downloaden als PDF bestand.

Voor douches en tuiten kan het zijn dat u extra componenten nodig heeft. Dit is echter wel afhankelijk van de configuratie en installatie behoeften. Mastello kan ook hulpstukken leveren, neem hiervoor gerust contact met ons op.

Meir beschikt over de wereldberoemde WaterMark en WELS certificering in Australië. Deze certificaten staan garant voor kwaliteit en de hoogste waterefficiëntie.

Omdat we regelmatig ontwerpen en nieuwe producten introduceren, kan het zijn dat wij niet overal beeldmateriaal van hebben. In deze gevallen maken wij gebruik van digitale beelden van producten van fotostudio’s. Echter kan het zijn dat de producten hierdoor anders belicht worden waardoor het kan lijken alsof het ene product een andere kleur heeft dan het andere product. Bij deze kunnen wij u geruststellen dat dit niet het geval is. Al onze producten ondergaan dezelfde gegalvaniseerde afwerking.

Zoals bij veel producten kunt u zelfs op de mat zwarte gegalvaniseerde producten van Meir krassen krijgen als u het maar hard genoeg blijft proberen. Maar als u echter geen misbruik maakt van het product en goed de eenvoudige onderhoudsinstructies volgt dan heeft u een leven lang plezier van het product en zal het product er precies zo uit blijven zien zoals de dag dat u het kocht.

De zwarte gegalvaniseerde afwerking zal er door de jaren heen sowieso beter blijven uitzien dan producten met bijvoorbeeld poedercoat of spuitwerk als afwerking, omdat de gegalvaniseerde bovenlaag beter weerstand biedt tegen zeepresten en schimmel. Ook verminderd de mat zwarte afwerking reflecterende elementen zoals verlichting waardoor bijvoorbeeld vingerafdrukken ook minder opvallen.

Onderhoudstips:

- Gebruik geen agressieve chemicaliën of schoonmaakdoekjes met een ruw oppervlak zoals schuursponsjes.
- Gebruik een zachte / microfiber doek met warm water en zeep om uw mat zwarte producten schoon te maken.

WaterMark ™ is een kwaliteitsproduct keurmerk verstrekt door onafhankelijke certificerende instanties in Australië en Nieuw-Zeeland. Het bevestigt dat het product voldoet aan de loodgieters code van Australië en Nieuw-Zeeland en de relevante normen die betrekking hebben op kwaliteit van het product, met inbegrip van gezondheid en veiligheid en dat het gegarandeerd geschikt is voor het beoogde doel.

De WaterMark ™ certificering is verplicht voor producten die wettelijk moeten worden geïnstalleerd in overeenstemming met de nationale sanitaire regelgeving. Producten die gecertificeerd zijn staan opgenomen in de Sanitair Code en AS3500.000. De WaterMark ™ certificering is uw garantie dat u bij de aanschaf van een product weet dat het van hoge kwaliteit is en wettelijk in uw huis geïnstalleerd mag worden.

Het proces om de certificering te krijgen omvat een gedetailleerde controle van de sanitairfabriek. De aanvrager moet kunnen aantonen te voldoen aan de strenge kwaliteitscontrole en het besturingsprogramma voor de levering van materialen en het fabricageproces. De producten zelf worden ook onderworpen aan chemische analyses, krachttesten en uithoudingsvermogen testen (waarbij bijvoorbeeld de kraan kleppen 50.000 worden geopend en gesloten). Pas als de aanvrager door deze uitgebreide controle komt wordt de certificering verleend.

Electroplating is een proces dat elektrische stroom gebruikt om metaal op te lossen en te vormen, ook wel galvaniseren genoemd. Electroplating is slijtvaster dan poedercoating, dat is waarom Meir gebruikt maakt van dit proces voor de afwerking voor meer dan 95% van haar producten. Electroplating is duurzamer dan poedercoating en veel krasbestendiger. Desondanks moet u altijd onze onderhoudstips in acht nemen bij het schoonmaken van de producten. 

Poedercoating is een type coating die wordt aangebracht als een droge poeder. De poedercoating vereist geen oplosmiddel om het bindmiddel en de vulmiddel onderdelen in een vloeibare suspensie vorm te houden. De afwerking wordt elektrostatisch aangebracht en vervolgens uitgehard onder hoge temperaturen. Het poeder kan een thermoplastisch of een thermohardend polymeer zijn.

Ten opzichte van een gegalvaniseerde afwerking is poedercoating gevoelig voor slijtage en over het algemeen wordt het product ook maar geleverd met een beperkte garantie van slechts 1 jaar. Als u kiest voor de lange termijn dan kiest u dus altijd voor een gegalvaniseerde afwerking van de producten van Meir!

- Gebruik geen agressieve chemicaliën of schoonmaakdoekjes met een ruw oppervlak zoals schuursponsjes.
- Gebruik een zachte / microfiber doek met warm water en zeep om je mat zwarte producten schoon te maken.

Wij raden u sterk aan om een erkende installateur te raadplegen voor de installatie van uw aangekochte producten. Indien u het laat doen door een niet-erkende loodgieter dan kan het zijn dat u geen aanspraak meer maakt op de garantie en eventueel op uw inboedelverzekering. Als er namelijk sprake is van schade die wordt veroorzaakt tijdens de installatie door een erkend installateur dan is diegene ook verantwoordelijk om de schade te betalen, en zo heeft u toch net even wat meer zekerheid.

Bij elk product onder het tabje ‘Productomschrijving’ geven wij aan wat de garanties zijn.
Het grootste gedeelte van de garantie van onze producten kan worden gedefinieerd als:

1 jaar - op onderdelen en arbeid
3 jaar - binnenwerken
10 jaar - huishoudelijk gebruik

Onderhoudstips:

- Gebruik geen agressieve chemicaliën of schoonmaakdoekjes met een ruw oppervlak zoals schuursponsjes.
- Gebruik een zachte / microfiber doek met warm water en zeep om je mat zwarte producten schoon te maken.

Prijs zoals geconfigureerd: 0,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

  • img
  • img

* Vereiste velden

img

Showroom in Hilversum

Gratis verzending (NL&BE)

95% uit voorraad leverbaar

30 dagen bedenktijd

Ook op afspraak geopend

Klantenservice

035-7502882

Dinsdag t/m
Zaterdag:
10:00-17:00

img

Vergelijkbare producten: