Meir

Meir

Meir is een Australisch bedrijf dat koperen, gouden en mat zwarte kranen, douchekranen en accessoires ontwerpt en produceert. De nadruk bij deze producten ligt op modern design. Bij Mastello zijn wij groot fan van Meir, door de prachtige moderne designs die echte eyecatchers in jouw badkamer zijn! Als jij je badkamer echt een upgrade wilt geven, gaan de Meir producten je dat bieden! Bekijk ons ruime assortiment van Meir met koperen, gouden en matzwarte producten!

Soorten gekleurde kranen van Meir

Je badkamer, keuken of toilet stylen? Begin met een gekleurde kraan van Meir! Meir is pionier in gekleurde kranen en heeft een gekleurde kraan voor ieder type badkamer, toilet of keuken. Zwarte kranen gaan perfect samen met minimalistische meubelen, houten accenten en planten in de badkamer. Rosé gouden kranen zijn hip en combineren prachtig met wit marmer en solid surface. Een gouden kraan is mooi in combinatie met een donkere muur. Een koperen kraan? Die past weer mooi in een landelijke keuken of badkamer met natuurlijke materialen. Kortom, met een kraan van Meir doe je iedere ruimte een plezier. Benieuwd wat mooi bij jou in huis zal staan? Onze stylisten adviseren je graag! Je kunt Mastello ook op Instagram en Pinterest volgen om te zien hoe je je badkamer, keuken en toilet kunt stylen met de kranen van Meir.

Typen gekleurde kranen van Meir

Een gekleurde badkraan, keukenkraan, fonteinkraan, wastafelkraan, een regendouche... Je noemt het, wij hebben het! Meir heeft voor iedere ruimte een gekleurde kraan. Je hebt daarbij de keuze tussen een enkel kraan of een set van kranen. Met een complete set, ben je er zeker van dat iedere ruimte voorzien is van eenzelfde stijl. Ook zijn de modellen van Meir vaak in het vierkant én in het rond verkrijgbaar.

Het geheim van Meir

Meir heeft enkel gekleurde kranen van hoge kwaliteit. Haar koperen kranen zijn bijvoorbeeld niet gemaakt van echt koper. Koper oxideert en zal na verloop van tijd een groene kleur krijgen. De koperen kranen van Meir zijn gemaakt van messing en, door gebruik te maken van electroplating, voorzien van een koperen look. Bij electroplating wordt de messing al onder stroom ondergedompeld in een zwart, koper, gouden of rosé gouden kleurbad. Hierbij ontstaat een kleurlaag die niet of nauwelijks slijt. Hierdoor kan iedere liefhebber van een Meir-kraan tientallen jaren genieten van zijn of haar kraan.

Kranen van Meir schoonmaken

De kranen van Meir zijn zeer slijtvast. Toch raden we je aan de producten op een goede manier te reinigen en te onderhouden. Verkeerd gebruik van schoonmaakartikelen is immers voor geen enkele kraan een pretje. We hebben onze schoonmaak adviezen voor de Meir-kranen voor je op een rij gezet in onze blog.

Service van Mastello

De mooiste gekleurde kranen van Meir bestel je online bij Mastello.nl. Op de afwerking van onze Meir-kranen krijg je 10 jaar garantie. Daarnaast profiteer je van een gratis verzending. Wil je meer weten over de gekleurde kranen van Meir? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefoon.