Ritmonio

Ritmonio

Met een Ritmonio kraan haal je écht Italiaans design in huis van hoogwaardige kwaliteit. Dat Italiaanse design zie je terug in iedere kraan van dit mooie merk. De prachtige designs van Ritmonio zijn verkrijgbaar als wastafelkraan, wandkraan en fonteinkraan. De Ritmonio kranen zijn perfect geschikt voor diverse toepassingen. Inox en chroom zijn voorkomende materiaalsoorten. Badkamer, toilet of keuken zijn pas af met een prachtige Ritmonio kraan.

De Series Dia35, Glitter, Haptic en Tap zijn in onze showroom te bezichtigen

Gestileerd ontwerp design kranen

Elke Ritmonio kraan komt tot stand na een zorgvuldig fabricageproces, waaraan een al even zorgvuldig ontwerpproces voorafgegaan is. Bij dat proces neemt ergonomie, naast natuurlijk esthetiek, een voorname rol in. Een Ritmonio kraan blendt met zijn omgeving en is prettig in het gebruik. Ritmonio omschrijft dit als puur, essentieel en accuraat. De kraan heeft precies de vorm die hij moet hebben om zijn functie te vervullen, vestigt niet te veel aandacht op zich maar verstopt zich ook niet. Welbewust design met de filosofie van het object in het achterhoofd. Een design kraan is geen vloer, dressoir of decoratie, maar een subtiel stijlelement. De designers van Ritmonio hanteren dit als uitgangspunt bij elk ontwerp.

Inox design kranen en chromen kranen van Ritmonio

Mastello is vanzelfsprekend hét adres waar je deze prachtige kranen bestelt. Daarbij kies je, behalve uit de diverse soorten design kranen, uit inox en chroom als materiaal. Wat het beste werkt bij je thuis kun je het beste zelf aanschouwen. Hier, in onze webwinkel, maar natuurlijk ook in onze showroom. Maak daarvoor gerust een afspraak.

Wij importeren Ritmonio kranen direct vanuit Italië, zonder verdere tussenhandel. Dat betekent dat wij stijlvol Italiaans design kranen aanbieden tegen prijzen die interessant blijven. Italiaans design kraan wordt daarmee bereikbaar voor een groot publiek in Nederland. Ervaar zelf wat Ritmonio kranen kunnen toevoegen in jouw droominterieur.