Exclusief design en maatwerkoplossingen

Bent u op zoek naar exclusief design en maatwerkoplossingen voor badkamer of keuken? Mastello ontwerpt en realiseert het complete interieur van uw sanitair of keuken op maat.

Het strakke design van Solid Surface vormt de perfecte basis voor iedere badkamer en keuken. In de custom made projecten combineren we dit graag met natuurlijke materialen zoals hout, metaal, glas of steen. Onze meubelmakers en interieurbouwers maken uw badmeubel, douchewanden, kasten, deuren of accessoires op maat en geven zo uw badkamer of keuken de unieke sfeer die u zoekt!

Extra voordelen van Custom Solid Surface

Custom Solid Surface is net zo duurzaam en hygiënisch als de standaard collectie Solid Surface. Maar er wordt volledig rekening gehouden met de ruimtelijke mogelijkheden die een badkamer, toilet of keuken heeft.

Naast de exclusiviteit zorgt Custom Solid Surface dat sfeervol design moeiteloos samengaat met optimale functionaliteit! Zo voldoet het interieur aan al uw wensen, waar u jaren van geniet!

Made in Holland

Custom Solid Surface is beschikbaar voor zowel particulieren, aannemers, architecten en projectontwikkelaars. Alle producten en interieurs worden voor u in Nederland ontworpen en vervaardigd! 

Solid Surface Custom

Solid Surface op maat

Custom made project

Bij dit project kwam de klant met de niet alledaagse wens om in de douche een zitruimte te creëren, die zowel mooi als praktisch in gebruik is voor volwassenen én kinderen. Om mooie strakke lijnen te creëren, lijkt de Custom Solid Surface wastafel door te lopen in het zitje. In het ontwerp loopt de glasplaat door en zijn de wastafel en het zitje twee aparte onderdelen.

De klant wilde een strak design, maar wel met en warme uitstraling en praktisch in gebruik. Gekozen is voor een custom made massief eiken badmeubel met een push open lade. Daardoor zijn grepen of een greep lijst overbodig.

Het strakke, warme design is verder doorgevoerd in een sobere, warm getinte vloertegel. Super strak is de grote spiegel, met daarin een uitsparing voor een thermostaatkraan en een stopcontact. De badkamer is afgemaakt met minimalistisch vormgegeven RVS kranen en douche-, deur- en wandbeslag.

Het resultaat is een badkamer die warm en ruimtelijk oogt en bovenal functioneel is voor het hele gezin!