Going back to black

Strakke lijnen, rechte hoeken en gladde oppervlaktes zijn kenmerkend voor een modern design. Een stijl die je gemakkelijk kunt doortrekken naar je badkamer met als uitgangspunt “less is more”. Hou de inrichting minimalistisch, ook wat betreft kleur. Zwart is dé kleurtrend wanneer je gaat voor een strak design. Ga voor een mat zwarte afwerking van je kranen, accessoires en bijvoorbeeld toilet, dan zit je helemaal goed.

Combineer mat zwarte items met luxe tegels, zoals tegels met een marmerlook. Marmer is al even terug in het interieurbeeld en -in tegenstelling tot vroeger- nu beschikbaar in allerlei kleurvarianten met verschillende nerftekeningen en afwerkingen. Heb je de keuze? Ga dan voor het grootst mogelijk tegelformaat; glamour ten top!

Producten uit deze look

Onze catalogi

Wil jij vanuit je luie stoel alle producten nog eens op je gemak bekijken? Download dan de catalogi van Mastello, Meir en/of Ritmonio. Bekijk al onze producten op het moment dat jij dat wil en raak geïnspireerd voor de inrichting van  je nieuwe badkamer. 

DOWNLOADS

Meer inspiratie

Inspiratie helpt ons om keuzes te maken die bij ons passen. Wat vind je  mooi, waar word je blij van? Meestal weten we niet direct wat willen maar wel wat we niet willen. Een mooi filter dat je helpt om uiteindelijk een keuze te maken die jou blij maakt. 

BEKIJK MEER