In the blue corner

Het voelt misschien wat gedurfd, de hoofdrol weggeven aan één kleur. Toch kunnen we het je van harte aanbevelen. Blauw. Een kleur die we, bewust of onbewust, verbinden met lucht en water. Natuurlijke elementen die zowel ontspanning als rust bij ons oproepen.

 

Vergaap jij je bij het zien van fancy hotelkamers, statement tegelwerk en moderne elementen? Combineer blauw dan eens met zwart, wit en bruin. Met onyx tegels maak jij een echt statement, net als met het badmeubel op pootjes. De (blue) sky is the limit!

 

Producten uit deze look

Onze catalogi

Wil jij vanuit je luie stoel alle producten nog eens op je gemak bekijken? Download dan de catalogi van Mastello, Meir en/of Ritmonio. Bekijk al onze producten op het moment dat jij dat wil en raak geïnspireerd voor de inrichting van  je nieuwe badkamer. 

DOWNLOADS

Meer inspiratie

Inspiratie helpt ons om keuzes te maken die bij ons passen. Wat vind je  mooi, waar word je blij van? Meestal weten we niet direct wat willen maar wel wat we niet willen. Een mooi filter dat je helpt om uiteindelijk een keuze te maken die jou blij maakt. 

BEKIJK MEER