Mastello x Nood Co

Nood Co ontwerpt en produceert toonaangevende betonnen wastafels en badkuipen in Australië. Nood Co nam een gebruikelijk materiaal uit de bouwwereld als uitgangspunt en voegden hier vorm, kleur en zorg aan toe. Het resultaat? Een eigentijdse wastafel- en waskommen collectie die geschikt is voor elke ontwerpstijl. Zowel het beton als het pigment zijn 100% vrij van chemicaliën en worden deels met de hand gefabriceerd.

De stijl van Nood Co by Mastello

Een traditioneel mannelijk materiaal gemaakt tot een zacht en vrouwelijk ontwerp. Met een uitgebreide kleurencollectie en verschillende vormen waskommen, brengt Nood Co frisse wind in elke badkamer. 

Met 21 kleuren is er altijd een perfecte match

Door het uitgebreide assortiment waskommen en de diverse kleuren passen de Nood Co waskommen in elk badkamerontwerp. Bekijk hieronder de kleuropties:

Blush Pink
Charcoal
Rowboat
Mint
Sand
Morning Mist
Sky Grey
Cloud
Olive
Custard
Ivory
Musk
Copan Blue
Powder Blue
Mid Tone Grey
Teal
Pastel Peach
Lilac
Mushroom
Nood
Clay

Ben je nog niet helemaal zeker over de kleur? Kom dan langs in ons Experience Center in Hilversum en bekijk de waskommen en de kleuren in het echt.

Service informatie - levertijd en garantie

De Nood Co collectie is beschikbaar in ons Experience Center in Hilversum en op de website. Op de website staat een klein deel van onze collectie Nood Co waskommen. In ons Experience Center zijn verschillende badkamerssettings te zien, zodat je de waskommen nog beter kunt bekijken en ervaren. De levertijd van de waskommen is 3 tot 5 weken. Dit komt doordat de waskom pas wordt geproduceerd wanneer je jouw order plaatst. De garantie is 2 jaar.

Plan je afspraak in Mastello’s Experience Center in Hilversum

Bekijk de Nood Co waskommen in diverse badkamerstijlen in onze showroom in het echt. Laat je adviseren door onze adviseurs en ontdek welke kranen het beste passen bij jouw levensstijl en badkamerontwerp.

Showroom afspraak [60 min]

1 h

Zuiderloswal 45 | 1216 CJ Hilversum

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.30 - 17.00 uur

10.00 - 17.00 uur

gesloten

Selectie van onze Nood Co musthaves

BEKIJK MEER
BEKIJK MEER