Waar geloven we in?

Bij Mastello begrijpen we dat je een badkamer wilt die echt past bij jouw leefstijl. Wij helpen mensen dan ook graag een badkamer te kiezen die hun welzijn vergroot. Al sinds 2009 halen wij de meest duurzame, stijlvolle producten naar ons land om aan deze missie te voldoen. Wij geloven in de producten en diensten die wij aanbieden. We vertellen je hier graag meer over hoe wij keuzes maken en welke overwegingen sterker meewegen dan de ander. Dit is waar wij van Mastello in geloven.

Onze intentie

Wat is ons hoger ideaal?

In de huidige tijdgeest neemt welzijn een steeds prominentere plaats in het leven van onze klanten. Men kiest voor een bewuste lifestyle, waarbij het niet alleen meer gaat om de materiële behoeften. Oplossingen moeten letterlijk en figuurlijk goed voelen.

Onze visie

Vanuit welk ‘wereldbeeld’ gaan we aan het werk?

Een nieuwe badkamer draait niet enkel om een nieuwe kraan of douche. Aspecten als sfeer, zelfexpressie en leefstijl komen hier om de hoek kijken. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat onze klanten zich thuis en op hun gemak voelen in hun badkamer.

Onze missie

Wat is onze opdracht?

Bij het samenstellen van een badkamer inspireren wij onze klanten een eigen signatuur te ontwikkelen. Ons innovatieve, selecte, modulaire en (liefst) duurzame assortiment bieden hierin alle bouwstenen om tot een succes te komen.

Onze waarden

Wij zijn…

De kernwaarden verleidend, vernieuwend, verbeeldend en verbindend geven concrete handvatten voor ons dagelijks handelen.

Onze rol

Wat zijn onze unieke kwaliteiten?

Wij zijn de sparringpartner voor onze klanten die uitdaagt en tegelijkertijd met vernieuwde ideeën komt. We prikkelen de verbeeldingskracht en geven ruimte, maar weten ook te verrassen met nieuwe mogelijkheden. Alleen zo creëren we een badkamer die aansluit op ieders persoonlijke leefstijl en behoeften.