Natural living and relaxing

De sfeer die hoort bij een “natural living” kun je het beste omschrijven als harmonieus, kalm en ontspannen. Om in je badkamer ongestoord te kunnen genieten van een relaxmoment begin je bij de basis; het kiezen van kleur en materiaal. Naturel kleuren zoals fris wit, beige en licht bruin sluiten naadloos aan bij deze stijl. Zorg ervoor dat de kleuren complementair zijn aan elkaar, dit zorgt automatisch voor de juiste balans.

Naturel is authentiek. Ga voor natuurlijke & duurzame materialen zoals teakhout, rvs en solid surface. Materialen die ook bij uitstek geschikt zijn voor in de badkamer. Voeg naar eigen inzicht authentieke elementen toe; een houten badplank of ladder, jute badmat en zwierige pluimen. Wil je een extra dimensie aanbrengen? Maak gebruik van contrast, combineer verschillende vormen zoals rond en vierkant.

 

Producten uit deze look

Onze catalogi

Wil jij vanuit je luie stoel alle producten nog eens op je gemak bekijken? Download dan de catalogi van Mastello, Meir en/of Ritmonio. Bekijk al onze producten op het moment dat jij dat wil en raak geïnspireerd voor de inrichting van  je nieuwe badkamer. 

DOWNLOADS

Meer inspiratie

Inspiratie helpt ons om keuzes te maken die bij ons passen. Wat vind je  mooi, waar word je blij van? Meestal weten we niet direct wat willen maar wel wat we niet willen. Een mooi filter dat je helpt om uiteindelijk een keuze te maken die jou blij maakt. 

BEKIJK MEER