Royal de luxe

Droomde jij vroeger ook wel eens over een eigen paleis? Een paleis met ruimtes vol luxe producten en rijke materialen? Tegenwoordig is het vrij eenvoudig om een gevoel van koninklijke rijkdom door te vertalen in je interieur, en zeker ook in je badkamer. En dat mag best over de top. Om te beginnen: goud, goud en nog eens goud. Kies voor een matte afwerking van je gouden producten, dat is helemaal van nu!

Voor een “royal de luxe” inrichting is er wat betreft aankleding eigenlijk niet zoveel verschil tussen een woonkamer en een badkamer. Maak bijvoorbeeld gebruik van sierlijsten op je plafond of een luxe behangetje op de wand. Voeg een opzichtige plafond kandelaar toe en ga voor een hoogpolige badmat voor extra “blote voeten” comfort. Wat betreft materialen kun je denken aan marmerlook tegels, zijdezachte solid surface producten en niet te vergeten; royale spiegels!

Producten uit deze look

Onze catalogi

Wil jij vanuit je luie stoel alle producten nog eens op je gemak bekijken? Download dan de catalogi van Mastello, Meir en/of Ritmonio. Bekijk al onze producten op het moment dat jij dat wil en raak geïnspireerd voor de inrichting van  je nieuwe badkamer. 

DOWNLOADS

Meer inspiratie

Inspiratie helpt ons om keuzes te maken die bij ons passen. Wat vind je  mooi, waar word je blij van? Meestal weten we niet direct wat willen maar wel wat we niet willen. Een mooi filter dat je helpt om uiteindelijk een keuze te maken die jou blij maakt. 

BEKIJK MEER