Royal de luxe

Droomde jij vroeger ook weleens over een eigen paleis? Een droompaleis met kamers vol luxe producten en materialen? Tegenwoordig is het vrij eenvoudig om een gevoel van rijkdom door te vertalen in je interieur, en zeker ook in je badkamer. En dat mag best over de top. Om te beginnen: rosé goud, rosé goud en nog eens rosé goud. Kies voor kranen en accessoires in dezelfde kleurstelling, dat is helemaal van nu!

Ken je ton sur ton? Het is een chique Franse benaming voor één kleur in verschillende tinten en is in deze badkamer tot in de details doorgevoerd.  Het badmeubel, de betonnen waskommen, de tegels en wandafwerking dragen allemaal op hun eigen unieke wijze bij aan het overall thema: blush, blush!

 

Producten uit deze look

Onze catalogi

Wil jij vanuit je luie stoel alle producten nog eens op je gemak bekijken? Download dan de catalogi van Mastello, Meir en/of Ritmonio. Bekijk al onze producten op het moment dat jij dat wil en raak geïnspireerd voor de inrichting van  je nieuwe badkamer. 

DOWNLOADS

Meer inspiratie

Inspiratie helpt ons om keuzes te maken die bij ons passen. Wat vind je  mooi, waar word je blij van? Meestal weten we niet direct wat willen maar wel wat we niet willen. Een mooi filter dat je helpt om uiteindelijk een keuze te maken die jou blij maakt. 

BEKIJK MEER