Rumble in the Bohemian jungle

Jungle kun je het beste vergelijken met een botanische interieurstijl. Gezien de natuurlijke relatie tussen planten en water, een toepasselijke stijl voor in je badkamer. Deze twee halen het beste in elkaar naar boven. Voor een botanische sfeer in je ruimte, mix je planten in allerlei soorten en maten. Van groot naar klein, met verschillende bladvormen en kleuren. Hang ze aan je plafond of plaats ze op verschillende hoogtes door gebruik te maken van plantentafels.

Kleuren die prachtig combineren met planten zijn uiteraard alle groentinten die je maar kunt bedenken. Kleuren als terracotta, blauw grijs en lichtroze doen het ook erg goed. Qua materialen kun je het beste denken aan hout, rotan, riet of bamboe. Wil je het nét iets spannender maken? Voeg dan een vleugje bohemian toe. Creëer je eigen stijl door handgemaakte of opgeknapte items toe te voegen, en maak gebruik van verschillende prints, symbolen en kleur. Be creative!

Producten uit deze look

Onze catalogi

Wil jij vanuit je luie stoel alle producten nog eens op je gemak bekijken? Download dan de catalogi van Mastello, Meir en/of Ritmonio. Bekijk al onze producten op het moment dat jij dat wil en raak geïnspireerd voor de inrichting van  je nieuwe badkamer.

DOWNLOADS

Meer inspiratie

Inspiratie helpt ons om keuzes te maken die bij ons passen. Wat vind je  mooi, waar word je blij van? Meestal weten we niet direct wat willen maar wel wat we niet willen. Een mooi filter dat je helpt om uiteindelijk een keuze te maken die jou blij maakt. 

BEKIJK MEER