Rumble in the Bohemian jungle

Jungle kun je het beste vergelijken met een botanische interieurstijl. Gezien de natuurlijke relatie tussen planten en water, een treffende stijl voor in je badkamer. Wanneer we het hebben over een botanische sfeer in je ruimte, kunnen planten natuurlijk niet ontbreken. Mix erop los. Hang ze aan de wand, het plafond of plaats ze op verschillende hoogtes door gebruik te maken van plantentafels.

Kleuren die prachtig combineren in deze stijl zijn uiteraard alle groentinten die je je maar kunt bedenken. Kleuren als bruin, zwart en lichtgrijs doen het ook erg goed. Wil je het nét iets spannender maken? Voeg dan een vleugje bohemian toe. Creëer je eigen stijl door handgemaakte of opgeknapte items toe te voegen, en maak gebruik van verschillende prints en vormen. Be creative!

 

Producten uit deze look

Onze catalogi

Wil jij vanuit je luie stoel alle producten nog eens op je gemak bekijken? Download dan de catalogi van Mastello, Meir en/of Ritmonio. Bekijk al onze producten op het moment dat jij dat wil en raak geïnspireerd voor de inrichting van  je nieuwe badkamer.

DOWNLOADS

Meer inspiratie

Inspiratie helpt ons om keuzes te maken die bij ons passen. Wat vind je  mooi, waar word je blij van? Meestal weten we niet direct wat willen maar wel wat we niet willen. Een mooi filter dat je helpt om uiteindelijk een keuze te maken die jou blij maakt. 

BEKIJK MEER