Skyhigh in a city loft

Het is gelukkig niet nodig om zelf een loft in handen te hebben om deze stijl door te vertalen in jouw woning. Het draait allemaal om sfeer en gevoel. Contrasten zijn kenmerkend voor deze stijl. Het contrast tussen imperfectie en perfectie. Ruwe bakstenen muren, industriële plafonds en betonnen vloeren in combinatie met een urban inrichting. Gebruik voor deze inrichting moderne producten van hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit boven kwantiteit.

In de badkamer of keuken kun je dit contrast terug laten komen door grove natuurlijke materialen samen te brengen met producten met een gladde afwerking. Houten (bad)meubelen kun je afstijlen met gladde solid surface wastafels en mat zwarte of gouden kranen. Een zwart stalen douchewand combineer je weer met stoere betontegels.

Ben je op zoek naar een spot-on product? Ons teakhouten badmeubel Loft is voor deze stijl natuurlijk een schot in de roos.

Producten uit deze look

Onze catalogi

Wil jij vanuit je luie stoel alle producten nog eens op je gemak bekijken? Download dan de catalogi van Mastello, Meir en/of Ritmonio. Bekijk al onze producten op het moment dat jij dat wil en raak geïnspireerd voor de inrichting van  je nieuwe badkamer.

DOWNLOADS

Meer inspiratie

Inspiratie helpt ons om keuzes te maken die bij ons passen. Wat vind je  mooi, waar word je blij van? Meestal weten we niet direct wat willen maar wel wat we niet willen. Een mooi filter dat je helpt om uiteindelijk een keuze te maken die jou blij maakt. 

BEKIJK MEER