Skyhigh in a city loft

Het is gelukkig niet nodig om zelf een loft in handen te hebben om deze stijl door te vertalen in jouw woning. Het draait allemaal om sfeer, gevoel en contrast. Ga voor strakke lijnen, natuurlijke materialen en urban producten. Gebruik voor de inrichting producten van hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit gaat boven kwantiteit.

Voor het kleurenpalet gebruik je als basis zwart, wit en grijs tinten. Om warmte in je badkamerinterieur te krijgen, kies je voor houten badmeubels en gouden kranen. Om je badkamer af te maken selecteer je accessoires in een primaire kleur. Denk bij primaire kleuren aan: rood, geel of blauw. Zet je een groene plant in de badkamer? Gebruik dan ook andere groene details in je interieur.

Ben je op zoek naar spot-on producten? Ons teakhouten badmeubel Loft in combinatie met de marmer Stretto wastafel en koper kleurige Meir kraan is voor deze stijl een schot in de roos.

 

Producten uit deze look

Onze catalogi

Wil jij vanuit je luie stoel alle producten nog eens op je gemak bekijken? Download dan de catalogi van Mastello, Meir en/of Ritmonio. Bekijk al onze producten op het moment dat jij dat wil en raak geïnspireerd voor de inrichting van  je nieuwe badkamer.

DOWNLOADS

Meer inspiratie

Inspiratie helpt ons om keuzes te maken die bij ons passen. Wat vind je  mooi, waar word je blij van? Meestal weten we niet direct wat willen maar wel wat we niet willen. Een mooi filter dat je helpt om uiteindelijk een keuze te maken die jou blij maakt. 

BEKIJK MEER