WE ZIJN OPEN! Kom spontaan langs in onze showroom in Hilversum of plan hier je afspraak in.  

Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

Kom je weer bij ons shoppen?


Plan hier je afspraak in met één van onze adviseurs.

Op zoek naar producten voor in je badkamer? Staat er een badkamerrenovatie op de planning of ga je verhuizen? Bij Mastello kun je terecht voor de volledige inrichting van je badkamer

Waarom een afspraak?

Onze adviseurs hebben dan alle tijd om jouw wensen in kaart te brengen. Ze vertalen deze vervolgens door naar een persoonlijk adviesplan. Er is alle ruimte om (technische) vragen te stellen, kleuren en materialen te bekijken en zelfs een moodboard samen te stellen.

Hoe gaat het in z'n werk?

Reserveer onderstaand een plekje in onze agenda. Kom je graag langs in onze showroom? Boek dan een showroom afspraak in. Liever een digitale tour? Selecteer dan de optie voor een digitale shopping tour.

Er zijn tijdsblokken van een 1/2 uur en 1 uur. Hoeveel tijd je nodig hebt hangt af van je vragen en wensen. Mocht je graag even (digitaal) willen rondkijken dan is een half uurtje voldoende. Heb je behoefte aan een stijladvies of wil je een adviseur mee laten kijken naar de meest optimale indeling van je ruimte, dan adviseren we je om wat meer tijd te reserveren en een uur in te plannen.