Solid Surface douchebak

Heerlijk douchen? Dan kies je voor een prachtige douche met een Solid Surface douchebak. Mastello heeft unieke Solid Surface douchebakken die gegarandeerd jarenlang doucheplezier garanderen. Heb je een prachtig Solid Surface bad in de badkamer staan, dan kan deze stijl makkelijk doorgevoerd worden in de rest van de badkamer met mooie Solid Surface artikelen. Hierdoor creëer je in je badkamer een serene sfeer, waarbij alle onderdelen mooi bij elkaar aansluiten.

Een prachtige douchebak voor een high quality badkamer

Solid Surface is een mineral stone van hoge kwaliteit. Deze materiaalsoort is naadloos en hygiënisch. Het is dan ook een perfecte keuze voor iedere badkamer. Met een Solid Surface douchevloer kies je voor een oppervlakte dat snel te reinigen is en tegen een stootje kan. Het materiaal is mat wit, waardoor het een luxe uitstraling heeft.

We hebben verschillende maten Solid Surface rechthoekige douchevloeren. Hierdoor hebben we Solid Surface douchebakken, Solid surface douche platen, of ook wel Solid Surface douchevloeren genoemd,voor iedereen. Van hetzelfde materiaal hebben we ook Solid Surface wastafels, Solid Surface waskommen en Solid Surface badmeubelen.

Solid Surface douchebak bestellen?

Bij Mastello bestel je gemakkelijk een prachtige Solid Surface douchebak. Daarnaast is het ook mogelijk om onze Solid Surface douchebakken te bewonderen in onze Showroom in Hilversum. Douchebakken op maat samenstellen? Neem contact met ons op! Grote verbouwing op de planning staan? Kom dan zeker kijken, we helpen je graag met advies. Neem contact op voor een afspraak of bekijk onze openingstijden. Heb je vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden voor meer informatie.

Naast onze Solid Surface douchebakken kun je ook terecht bij ons voor mooie Solid Surface vrijstaande baden, inbouw badkranen of voor een inbouw douchekraan!