Solid Surface legplank

Solid Surface legplank

Prachtig uniek design in de badkamer? Dan kan een Solid Surface legplank niet ontbreken. Voorzien van plek voor een enkele wastafel of een dubbele wastafel, is dit een echte eyecatcher voor een grote of kleine badkamer. De Solid Surface legplank kan met onderkast worden geïnstalleerd, maar ook zonder. Het is maar net of je voor een minimalistische look gaat, of kiest voor extra opbergruimte.

Het prachtige materiaal Solid Surface

Mastello verkoopt al jaren prachtige producten gemaakt van het witte materiaal Solid Surface. Solid Surface is slijtvast, naadloos én daardoor heel hygiënisch. Het witte materiaal is makkelijk te reinigen en past daarnaast door de mat witte look perfect in de badkamer. Kies bij onze Solid Surface legplanken voor een combinatie met mat zwarte kranen om een prachtig contrast aan te brengen, met een zeer luxe uitstraling.

Onze Solid Surface legplanken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Hierdoor hebben we voor iedere badkamer, van elke maat, een geschikte Solid Surface legplank. Hierbij is het ook belangrijk om te kijken naar het soort Solid Surface waskom dat je wilt installeren. Ga je voor een enkel wastafel, of toch liever voor een dubbele wastafel? Denk hierbij ook aan de vorm, zo hebben we prachtige ovale waskommen. Deze soort neemt meer ruimte in op een Solid Surface legplank dan de ronde variant. Daarnaast hebben we nog dikke Solid Surface legplanken en dunne Solid Surface legplanken. Geen idee welke variant in jouw badkamer de beste optie is? Neem contact met ons op, we helpen je graag aan het perfecte product!

Solid Surface legplank bestellen?

Bij Mastello bestel je gemakkelijk een Solid Surface mat wit legplank. Vul dit prachtige onderdeel aan met een een hoge kast van massief hout of met prachtige mat zwarte inbouw badkranen. Naast onze online shop kun je ook langskomen bij onze Mastello showroom in Hilversum. Dit is zeker aan te raden als je ook geïnteresseerd bent in andere Solid Surface producten, zoals onze Solid Surface baden, Solid Surface waskommen en Solid Surface douchebakken. Vragen over onze producten? Bekijk onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden voor meer informatie. Of neem contact op met onze klantenservice, we helpen je graag met al je vragen en opmerkingen.