Solid Surface spiegel

Solid surface spiegel

Sta jij ‘s ochtends en ‘s avonds lang voor de spiegel? Of sta je niet eens lang voor de spiegel, maar zie je de spiegel wel als een belangrijk onderdeel van de badkamer? Met een mooie solid surface spiegel van hoogwaardige kwaliteit geef jij je badkamer een flinke upgrade. De solid surface spiegel is gemaakt van een prachtige, duurzame steensoort die zeer geschikt voor de badkamer is. Het materiaal is hygiënisch in gebruik en blijft zonder veel moeite schoon. Dat komt doordat het materiaal een gladde structuur zonder poriën heeft. Neem snel een kijkje en laat je inspireren!

Luxe solid surface spiegels, een echte toevoeging

Spiegels, bijna iedereen heeft er wel eentje in huis. Een unieke spiegel kan een echte toevoeging zijn aan een ruimte en kan jouw complete badkamer in een keer een stuk lichter en ruimtelijker maken. Hang de mat witte solid surface spiegels boven jouw wastafel en creëer een serene sfeer. Je hebt solid surface spiegels in verschillende maten zodat er voor iedere badkamer of toilet een mooie spiegel tussen zit. Al onze solid surface spiegels zijn van Ideavit Solidtono waardoor je zeker weet dat je een spiegel koopt van geweldige kwaliteit. Ga niet voor een standaard spiegel boven jouw inbouw wastafels, maar kies voor een moderne spiegel van Ideavit Solidtondo. Zie jij jezelf al voor een echte solid surface spiegel staan met LED verlichting en spiegelverwarming? Wij wel! Ben je benieuwd naar onze andere spiegels (met verlichting), kijk dan gerust rond in onze webshop.

Op zoek naar een mooie badkamerspiegel? Ideavit Solidtondo heeft een aantal mooie solid surface spiegels die perfect zullen staan boven jouw dubbele wastafels. Want wat is een badmeubel zonder spiegel? Waar moet jij jouw make-up in doen of jouw baard scheren? Door de verschillende maten passen de solid surface spiegels boven alle standaard wastafels. Je zou de solid surface spiegel Solidtondo ook boven een hangend toilet of boven een van onze vrijstaande baden kunnen hangen. Wanneer je op zoek bent maar solid surface mat witte spiegels, dan ben je bij Mastello aan het juiste adres.

Service van Mastello

Wanneer jij op zoek bent naar een mooie spiegel, dan zijn de solid surface spiegels van Ideavit wellicht wel hetgeen wat je zoekt. De mooie wit matte spiegels van hoge kwaliteit zijn een echte toevoeging boven jouw solid surface wastafel. Wist je dat wanneer je een solid surface spiegel koopt, je profiteert van 5 jaar garantie? Daarnaast geniet je van gratis levering op al jouw artikelen. Heb je vragen over Ideavit spiegels, solid surface baden of onze service en wil je extra informatie? Neem dan snel een kijkje tussen de veelgestelde vragen of onze algemene voorwaarden.