Toilet fontein

Solid Surface toiletfontein

De reden dat solid surface vaak wordt gebruikt voor sanitair producten zoals een toiletfontein komt doordat het oppervlak geen naden of poriën heeft. Dit maakt dat het materiaal makkelijk schoon te maken is en daarnaast ook hygiënisch is. Dat is perfect voor een toiletfontein.

Wat is solid surface?

Solid Surface is een materiaal dat in 1967 werd uitgevonden door Dupont. Toen het patent op dit materiaal verliep namen andere bedrijven ook dit type materialen op in hun assortiment. Het is al 50 jaar lang een van de beste materialen voor sanitair producten. Vanwege de grote hygiënische voordelen is het niet verwonderlijk dat ziekenhuizen en laboratoria al jarenlang veelal dit materiaal gebruiken.

Waarom een toiletfontein van solid surface?

Een solid surface toiletfontein, en daarbij de hele toiletruimte, wil men graag zo schoon en hygiënisch mogelijk hebben. De materiaalsoort moet bestand zijn tegen vocht en geur moet er niet in trekken. Het is een materiaal dat tegen vocht kan, tegen vlekken en zelfs tegen chemische stoffen. Doordat niets het materiaal kan penetreren zal je solid surface toiletfontein jarenlang egaal van kleur blijven en de mat witte uitstraling behouden! Solid surface is bijzonder sterk materiaal.

Mocht een toiletfontein toch een keer beschadigd raken dan kun je dit makkelijk herstellen. Met een vochtig doekje met daarop wat milde schuurcrème kun je lichte krassen wegwerken. Mocht dit niet lukken dan werkt een schuursponsje met wat bleekmiddel de kras in toiletfontein zeker weg. Solid Surface onderhoud van je solid surface toiletfontein is heel makkelijk!

Afhankelijk van jouw wensen kun je kiezen voor het aantal kraangaten in de toiletfontein en de positie, namelijk links of rechts. Zonder kraangat is uiteraard ook mogelijk! Op de toiletfontein is genoeg ruimte voor het plaatsen van toilet accessoires of wastafel accessoires.

Kwaliteit van solid surface

Bij Mastello kopen we alleen producten in die van de beste kwaliteit zijn. Een solid surface toiletfontein is een item dat je meerdere malen per dag gebruikt en dat jaren mee moet gaan. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn met een product dan kun je altijd je solid surface toiletfontein binnen 14 dagen gratis retourneren.

Service

Wil je een solid surface toiletfontein kopen? Voor vragen over een solid surface toiletfontein of andere producten kun je altijd bij ons terecht. Naast de webshop kun je onze producten ook bekijken in onze showroom in Hilversum. Hier kun je bijvoorbeeld ook onze mat zwarte kranen zien, die perfect passen bij de solid surface toiletfontein. Op afspraak verwelkomen we je ook graag op avonden en in het weekend. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar waardoor je snel aan de slag kunt met het vernieuwen van je badkamer of toilet. Voor meer informatie over onze service kun je de veelgestelde vragen en algemene voorwaarden raadplegen.