Solid Surface wastafelzuil

Solid Surface wastafelzuil

Op zoek naar een unieke wastafel? Dan kies je voor een Solid Surface wastafelzuil van Mastello. Een Solid Surface wastafelzuil is niet per se het eerste item waar je aan denkt bij het inrichten van een badkamer of een wc ruimte, maar het zijn prachtige items die zeker niet misstaan in een kleine of grote badkamer. Door de naadloze afwerking is het een hygiënische materiaalsoort mét een luxe uitstraling!

De wastafelzuil van Solid Surface voor een prachtige design look

Ben je op zoek naar een esthetische look voor je badkamer of toiletruimte, dan raden we je onze wastafelzuil aan. Niet langer zie je een sifon, afvoer en leidingen. Alles is in de wastafelzuil mooi weggewerkt. Hierdoor zorgt een staande wastafel voor een prachtige uitstraling. Het creëert een sereen geheel.

Deze prachtige zuil van Solid Surface maakt van iedere ruimte een spektakel. Vaak horen we dat Solid Surface op wit keramiek lijkt op onze foto’s. Het tegendeel is waar, Solid Surface is een prachtige mat witte materiaalsoort. Doordat Solid Surface naadloos is, is het een materiaalsoort die eenvoudig hygiënisch schoon te maken is. Dit zorgt ervoor dat dit strakke design jarenlang plezier oplevert in iedere badkamer.

Solid Surface wastafelzuil bestellen?

Eén van onze design wastafels bestellen doe je gemakkelijk en snel. De hoge kwaliteit, het strakke design en de jarenlange garantie is waarom onze klanten fan zijn van onze Solid Surface ontwerpen. Heb je vragen over één van onze ontwerpen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden voor informatie. Ook kun je een afspraak maken om onze showroom in Hilversum te bekijken. Hier kun je al onze Solid Surface producten in het echt bekijken.

Naast onze Solid Surface wastafelzuil kun je ook bij ons terecht voor Solid Surface baden, Solid Surface waskommen, spiegels met verlichting en RVS kranen.