Solid Surface wastafelzuil

Solid surface wastafelzuil

Op zoek naar een unieke wastafel? Dan kies je voor een solid surface wastafelzuil van Mastello. Een solid surface wastafelzuil is niet per se het eerste item waar je aan denkt bij het inrichten van een badkamer of een wc ruimte, maar het zijn prachtige items die zeker niet misstaan in een kleine of grote badkamer. Door de naadloze afwerking is het een hygiënische materiaalsoort mét een luxe uitstraling! En wanneer je er een mooie ronde spiegel of make-up spiegel boven jouw solid surface wastafelzuil hangt, kan jij jouw badkamer ontwerpen in elke stijl die jij wenst.

De wastafelzuil van solid surface voor een prachtige design look

Ben je op zoek naar een esthetische look voor je badkamer of toiletruimte, dan raden we je onze wastafelzuil aan. Een staande wastafel van solid surface heeft namelijk een prachtige, luxe uitstraling. Je kunt de solid surface wastafelzuil nog mooier maken met een mooie en robuuste kraan. Neem een kijkje naar onze kraan onderdelen en laat je inspireren.

Deze prachtige zuil van solid surface maakt van iedere ruimte een spektakel. Vaak horen we dat solid surface op wit keramiek lijkt. Het tegendeel is waar, solid surface is een prachtige mat witte materiaalsoort. Doordat solid surface naadloos is, is het een materiaalsoort dat eenvoudig hygiënisch schoon te maken is. Dit zorgt ervoor dat dit strakke design jarenlang plezier oplevert in iedere badkamer.

Solid surface wastafelzuil bestellen?

Eén van onze design wastafels bestellen doe je gemakkelijk en snel. De hoge kwaliteit, het strakke design en de jarenlange garantie is waarom onze klanten fan zijn van onze solid surface ontwerpen. Heb je vragen over één van onze ontwerpen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden voor informatie. Ook kun je een afspraak maken om onze showroom in Hilversum te bekijken. Hier kun je al onze solid surface producten in het echt bekijken. Naast onze solid surface wastafelzuil kun je ook bij ons terecht voor solid surface baden, solid surface waskommen, spiegels met verlichting en RVS kranen.

Service van Mastello

Wanneer je op zoek bent naar een mooie mat witte wastafelzuil, dan zijn de wastafelzuilen van solid surface zeker het overwegen waard. Deze mooie staande wastafel zorgt ervoor dat jouw badkamer een mooie en luxe uitstraling krijgt. Je kunt ook een kijkje nemen naar onze spiegels met verlichting om jouw complete badkamer een perfect geheel te maken. Koop je een solid surface wastafelzuil bij Mastello, dan profiteer je van 10 jaar garantie en gratis bezorging op al jouw gekochte artikelen. Wil je een offerte aanvragen? Je kunt ons altijd bereiken op het volgende nummer: 035-7502882.